Férfi kézi BL

Zsinórban harmadjára is kikap a Pick a BL-ben? - tippek a Szeged-Aalborgra

Két tippet néztünk ki a magyar és a dán csapat szerdai Bajnokok Ligája találkozójára.

Szerdán és csütörtökön már a harmadik fordulót rendezik a férfi kézilabdázók Bajnokok Ligájában, kirakatcsapataink közül pedig először a Szeged lép pályára, amely együttes az Aalborgot fogadja. A bukmékereknél a dánok az esélyesebbek, akikre átlagosan bő 1.60-szoros szorzón lehet fogadni.

 

Csapathírek

 

Két kört követően továbbra is pont nélkül állnak a szegediek a BL-ben, hiszen a PSG elleni hazai, 31-29-es vereséget követően egy héttel ezelőtt 35-32-re kaptak ki a Kiel otthonában. Most szerdán sem vár rájuk könnyű feladat, hiszen az Aalborg is egy remek csapat, arról nem is beszélve, hogy tavaly 12 góllal (!) nyert a Tisza-partján, de a visszavágót is behúzta hattal...

A németországi zakót követően egyébként a Kékek nyolcgólos sikert arattak a bajnokságban, hiszen a kisebbik veszprémi csapat otthonában nyertek 34-26-ra, így az NB I-ben négy fordulót követően továbbra is százszázalékosak.

"Az a tizenkétgólos vereség szégyenteljes volt, nincs rá más szó. Sajnos nem tudtam játszani, csak a lelátóról néztem a mérkőzést, de onnan is borzasztó volt az egész. Most viszont javíthatunk, és javítanunk is kell a szurkolóink miatt! Az Aalborg ellen persze sosem lehet biztosra menni, villámgyorsan játszik, igazi skandináv csapat. Ennek ellenére remélem, hogy visszavághatunk nekik a tavalyi zakóért - a csapatban megvan a potenciál, hogy megnyerjük a találkozót" - nyilatkozta Mackovsek a pickhandball.hu-nak.

Egy héttel ezelőtt egyébként csak Szita nem volt hadra fogható sérülés miatt Kárpáti Krisztián csapatából, míg hétvégén Mikler, Frimmel és Dzialakiewicz kapott pihenőt, ugyanakkor a trió hét közben visszatérhet a gárdába.

Sostaricék meglepnék az Aalborgot. - Fotó: facebook.com/pickhandball

A dánok idén már kilenc tét meccsen vannak túl, s ezek közül nyolcat is behúztak, egyedül a GOG elleni honi szuperkupa finálét bukták el (vagyis folytatódott a nagy rivális elleni vesszőfutásuk, hiszen tavaly minden sorozatban a GOG állta útjukat). A Dán Kupában továbbjutottak, a bajnokságukat egyedüli hibátlanként vezetik, míg a BL-ben a tavalyi döntős Kielce otthonában nyertek az első fordulóban (34-31), majd múlt héten 15 góllal (!) múlták felül hazai pályán az Eurofarm Pelister csapatát. 

A legutóbbi BL-csatát a vendégeknél Nielsen, Arnoldsen és Hangaard hagyta ki.

 

Mire érdemes fogadni?


Habár fogadkoznak a hazaiak, hogy visszavágnak a tavalyi vereségért, az előjelek alapján ezúttal is inkább a dánoknak áll a csata. Azonban nem fogadnánk rájuk, szerintünk a gólokban nagyobb potenciál van, hiszen egy rohanós meccsre lehet számítani, így a 62-es határon (ázsiai gólok) overbe megyünk.

Mindemellett még a szegediek ihletett formájában lévő játékosára, Sostaricra is fogadunk, aki a PSG ellen 9-szer, míg a Kiel ellen 8-szor talált be, vagyis bőven benne van a pakliban, hogy az Aalborgnak legalább 7 gólt berámol, főleg, hogyha gólgazdag lesz a találkozó...


✅ Tipp #1: Gólok száma 62 felett (ázsiai gólok) @1.79

✅ Tipp #2: Sostaric góljai 6,5 felett @1.833

Fogadási határidő: szeptember 27. 18:45