La Liga

Bejön ez a triplázó? Tippötletek a Barcelona bajnokijára

Átvette a vezetést a La Ligában a Barcelona, amely listavezetőként Mallorcára látogat kedden.

Remek hétvégét zárt a Barcelona Spanyolországban, hiszen amellett, hogy heroikus fordítást bemutatva megszerezte a három pontot a Celta Vigo elleni szombati bajnokin, az Atlético Madrid vasárnap este 3-1-re legyőzte a Real Madridot, ami azt jelentette, hogy a katalánok átvették a vezetést a tabellán a királyi gárdától. Arrafelé egy ilyen 'múv' mindig nagy örömöt okoz, így a Barca most abszolút jó hangulatban várhatja a következő megmérettetést, ami kedden este a Mallorca otthonában vár rá. 

Csapathírek 

Aki esetleg lemaradt volna róla, a Celta ellen a Barca a 81. percben még kétgólos hátrányban volt, aztán Lewandowski két góljának és Cancelo gól+gólpasszának hála mégis győzelmet tudott aratni. A siker az élre repítette a katalánokat, akikre három nappal később újabb feladat vár Mallorcán. 

Xavi számára nem jelenthet gondot összeállítani a kezdőt, hiszen jó állapotban van a keret, igaz Pedri és Frenkie de Jong sérülése azért fájó pont lehet. Először lehet kezdő sérüléséből történő felépülése óta Araujo, a brazil Rapinha pedig Ferran Torres kárára lehet ott a kezdőben majd. 

[4205407] 2023-09-26 21:30:00 Mallorca - Barcelonax

A Mallorca egyelőre nem kápráztatta el a szurkolóit, hiszen 4 pontot kapart össze, amivel ugyan nincs kieső helyen, de előrevetítheti, hogy mi lesz a szezon fő feladata a szigetlakóknak. A hétvégén a története legjobb időszakát futó Girona otthonában kaptak ki a mallorcaiak 5-3-ra (!), ami nagyon sok kapott gólt jelent, viszont nem árt kiemelni, hogy a másik 4 fordulóban összesen kapott 5 gólt a csapat, vagyis a védelme azért nem teljesít rosszul. 

[4205407] 2023-09-26 21:30:00 Mallorca - Barcelonax;5

Mire érdemes fogadni? 

Nehéz most ezekben a hetekben a Barca ellen menni, főleg egy stadionban, ahol 2010 óta minden (!) mérkőzését meg tudta nyerni.

Most is egyetértünk a bukmékerekkel abban, hogy komoly favoritja a találkozónak Xavi Hernandez csapata, így tippjeinket is ebből a kiindulópontból próbáltuk meg levadászni. 

A Barcelona győzelmét megspékelhetjük egy lap-lap opcióval és ebben az esetben már egy teljesen vállalható szingli fogadást kapunk 1.70-es szorzóért, alternatív tippnek pedig tetszetős Lewandowski újabb gólja, hiszen erre most bőven kettes odds felett tehetünk. 


✅ Tipp #1: Barcelona nyer + Mindkét csapat kap büntetőlapot @1.70 

✅ Tipp #2: Robert Lewandowski bármikor gólt szerez @2.20 

✅ Tipp #3: Barcelona nyer + Mindkét csapat büntetőlapot + Lewandowski gólt szerez@3.10 

Fogadási határidő: szeptember 26. 21:30


436632