La Liga

4-szeres szorzót próbálunk az Atlético kötelezőjén

  • varin

Kötelező győzelem előtt áll az Atlético, de a Mallorcának is nyernie kell, ha benn akar maradni.

Az oddsok és a papírforma alapján egy országos 1-essel kezdődik meg a La Liga 34. fordulója, hiszen a 3. csapat találkozik a 3. együttessel, csak éppen amíg az Atlético a dobogó legalsó fokán található, addig a Mallorcáról ez hátulról mondható el. A helyzet egyértelmű, Saúlék a bronzért, Kubóék a kiesés elkerüléséért küzdenek.

{"headTitle":"Atlético Madrid-Mallorca","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-07-03 22:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Atlético Madrid","odds":"1.3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4.98","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Mallorca","odds":"11","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}

És bizony a Matracosok formája alapján nincs is nagyon reménykedésre okuk a szigetlakóknak, a visszatérést követően az Atléti hat bajnokin 14 pontot szerzett és a két döntetlen is maximálisan elfogadható, hiszen a San Mamésben és a Nou Campban remiztek Simeone tanítványai. A barcelonai 2-2 alkalmával kifejezetten jól festett a fővárosi együttes, amelynél noha a BL prioritásnak számít, azért a 3. hely megőrzése is alapvető cél.

A Mallorcánál parádés formáról kár lenne beszélni, öt nyeretlen találkozóval kezdték a vírus utáni időszakot, ezért is volt különösen sokkoló a Celta Vigo 5-1-es bezúzása. Ám ezen a meccsen minden összejött Budimiréknak, hiszen 9 lövési kísérletből szereztek 5 gólt, míg a Celta hiába találta el többször (8-szor a 7 ellenében) az ellenfél kapuját, a galíciaiak egy kivételével vaktölténnyel lövöldöztek.

A Mallorca helyzete viszont finoman szólva is aggasztó, öt pont választja el a csapatot a 17. pozíciótól, ráadásul az előttük álló csapatoknak jó esélyük van a pontszerzésre. Noha öt kör alatt még 15 pont szerezhető és nem is vészes a Mallorca sorsolása, itt már nem lehet taktikázni és matekozni, mindenhol pontot, pontokat kell szereznie az újoncnak, ha benn akar maradni.

Viszont hiányzók terén nem áll jól a Mallorca, Ante Budimir és a középhátvéd, Martin Valjent is eltiltott, amely a pálya hátsó és első felében is komolyan megmutatkozhat. Az Atléticónál Savic és Koke visszatérhet az eltiltásból, ráadásul Herrera is bevethető, így vélhetően ők a kezdőben kapnak szerepet, míg mondjuk Thomas és Diego Costa padozhat.

Overt fogadni az Atlético meccsére mindig merész vállalkozás, de a helyzet az, hogy a Mallorcának meg kell próbálnia nyerni a Wandában. Az Atlético akár egyedül is meglőheti az overt, de ezúttal mi várunk egy gólt Oblak hálójába is.

{"headTitle":"Atlético Madrid-Mallorca","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-07-03 22:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Atlético Madrid + Mindkét csapat szerez gólt","odds":"3.9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}
[3093595] 2020-07-03 22:00:00 Atlético Madrid - Mallorcax;