La Liga

Negyedes ázsiai típusú tippek a Mallorca - Barcára

A listavezető Barcelona a kiesős helyen tanyázó Mallorca otthonában kezdi újra a bajnokságot.

Szombat este 10 órakor a Barcelona is bekapcsolódik a bajnokságba, a címvédő katalánok a hátulról harmadik Mallorca vendégei lesznek. A gránátvörös-kékeknek nem nagyon fér bele a hibázás ebben a fordulóban, hiszen a Real Madrid hazai pályán egy könnyebbnek ígérkező mérkőzést játszik majd vasárnap. 

Már csak néhány órád van kezdésig! Kattints és tippelj a hétvége legjobb meccseire!

A fogadóirodák számai alapján meglehetősen egyértelműek az esélyek, a Barca sikerét 1.30 környéki szorzókon lehet fogadni. Nincs ebben semmi meglepő, hiszen nagy különbség van papíron a felek között, ráadásul a katalánok utolsó hat mérkőzésüket egyaránt behúzták a Mallorca ellenében. 

[3093539] 2020-06-13 22:00:00 Mallorca - Barcelonax;5

Csapahírek 

Ami a kereteket illeti, viszonylag mindkét szakmai stáb elégedett lehet. A Mallorca soraiból Leonardo Koutris és Lumor Agbenyenu hiányzik majd sérülés miatt, míg a vendégeknél Dembelé, Lenglet és Semedo lesz a kimaradó, utóbbi a karantészabályok megszegése miatti büntetésből. 

Jó hír a Barca számára, hogy Messi felépült kisebb sérüléséből és Luis Suárez is újra 100 százalékos, így elöl összeállhat GSM trió. A Barca védelmében Piqué mellé Lenglet hiányában Umtiti kerülhet, Semedót pedig Sergi Roberto pótolhatja. 

[3093539] 2020-06-13 22:00:00 Mallorca - Barcelonax

Mire érdemes fogadni? 

Ennél a meccsnél is megáll a tézis, hogy a hosszú szünet miatt nehéz megtippelni a csapatok formáját. Mindenesetre a Barcelona háza tájáról csupa pozitív megnyilvánulások érkeztek, Messi például kifejezetten hasznosnak nevezte az elmúlt pár hét történéseit a csapat szempontjából. 

Ha lennének nézők a mérkőzésen, akkor nem írnánk le a Mallorcát, hiszen többek között a Real Madridot is sikerült legyőznie ebben a kiírásban hazai pályán. Így viszont, hogy 'szellemmeccs' lesz a találkozóból, lényegesen kevesebb esélyt adunk a hazaiaknak. 

Messiék ugyanis nyugodtan játszhatják így a saját focijukat, a támadósor teljes pompájában díszeleghet, a már 44 gólt bekapó mallorcai védelem így komoly nyomásnak lesz kitéve. 

Nem állítjuk, hogy hengerelni fog a Barcelona, de megszavazzuk a bizalmat Messiéknek, egy ázsiai hendikepes és egy csapatgólos fogadásokkal próbálkoznánk. 

Te mire fogadnál ezen a meccsen? 

 

 

 

 

 

{"headTitle":"Mallorca - Barcelona ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-06-13 22:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ázsiai hendikep - Barcelona -1.25","odds":"1.55","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Csapat gólok száma - Barcelona 2.25 felett ","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3093539] 2020-06-13 22:00:00 Mallorca - Barcelonax;