La Liga

Nagyon bízunk ebben a tippben a Mallorca-Atléticón

Az Atlético Madrid kedden bemutatta a formabontó 5-5-0-s felállást, de szombaton azért már támadnia is kell a Matracosoknak.

Elképesztő jeleneteknek lehettünk szemtanúi a keddi Manchester City - Atlético Madrid Bajnokok Ligája negyeddöntős mérkőzésen, Diego Simeone csapata ugyanis bő negyedóra játék után átállt egy korábban ezen a szinten még nem látott 5-5-0-s felállásra. Az ultradefenzív felfogás azonban nem hozott eredményt, hiszen az Atlético nem úszta meg kapott gól nélkül, megúszta viszont egyetlen kapura lövés nélkül a meccset. 

A keddi BL-meccs után óriási kritika zúdult az argentin trénerre, akit sokan a modern futball megcsúfolójának tituláltak. A visszavágón mindenképpen gólt kell rúgnia az Atléticónak, így ez a sündisznó taktika a Metropolitanóban nem lehet kifizetődő. 

Addig azonban még vár egy meccs a Matracosokra, szombaton a kieső helyen álló Mallorca otthonába látogatnak Suárezék, a három pont pedig nagyon fontos lenne mindkét csapatnak. 

3629394

Csapathírek

A Mallorca egészen mély gödörben van, hiszen az elmúlt hét fordulóban hét vereséget szenvedett el. Ilyen mélyrepülést ritkán látni topligákban, a teljesítménynek pedig meg is van az eredménye, hiszen a Mallorca biztos bent maradónak tűnő pozíciója mostanra tovaszállt. A hazaiaknál Dominik Greif, Aleksander Sedlar és Iñigo Ruiz de Galarreta is sérült, Russo pedig eltiltott, Costa és Raíllo visszatérhet. 

Az Atltéicónál nincsenek változások a keddi állapotokhoz képest. Az tény, hogy Simeonénak már fél szemmel a jövő heti visszavágóra is figyelnie kell, de a La Ligában is komoly harcban vannak a BL-indulást érő helyekért, így ezt a kötelezőt valahogy be kéne húzniuk. 

[3629394] 2022-04-09 16:15:00 Mallorca - Atlético Madridx

Mire érdemes fogadni? 

A Mallorca a bajnokság harmadik legkevesebb gólját szerző csapata, ez pedig a remekül védekező Atlético ellen sokat sejtető. Nem is gondoljuk, hogy ezen a meccsen tudna feltámadnia hamvaiból a manacori alakulat, még akkor sem, ha az Atlético a hétközi meccs és utazás miatt fáradtabb lehet a szokásosnál.

A mérkőzésre két tippet szemeltünk ki, az egyik, hogy ezt a találkozót megnyerik a vendégek. 

A másik érdekesebb választás, amelyet fogadáskészítővel állítottunk össze és a sárga lapokra vonatkozik. Mindkét csapat közel három lap/meccs átlaggal bír az idei szezonban, a mérkőzést fújó Munuera  pedig 5,7 lap/meccs statisztikával bír. Ehhez mérten +/-6,5 lapos line-t húztak meg a bukik, amit mi el tudunk engedni, viszont a második félidőre vonatkozóan várunk legalább három kártyát, méghozzá 2-1 arányban.

{"headTitle":"Mallorca - Atlético Madrid ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Atlético Madrid","odds":"1.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Több, mint 1 lap a 2. félidőben Mallorca javára + Több, mint 0 lap a 2. félidőben az Atlético javára ","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3629394] 2022-04-09 16:15:00 Mallorca - Atlético Madridx;