Spanyol foci

Lassan elfogy a Barcelona, 4-es szorzóért lehet még veretni

Vasárnap bajnoki vár a Barcelonára, amelynek kerete finoman szólva is erősen foghíjas lett.

Hétvégéig tart a decemberi pihenő a spanyoloknál, pénteken már a Valencia-Espanyol mérkőzéssel folytatódik a spanyol első osztályú bajnokság is, vasárnap pedig a Barcelonára is pályára lép, mégpedig a Mallorca vendégeként. 

A bajnokságban jelenleg a 7. helyen álló katalán alakulat az évet a Sevilla elleni 1-1-es döntetlennel zárta, ám Xavi számára most komoly fejtörést okozhat a következő meccs, hiszen a keret annyira foghíjas lett, hogy nehéz lesz tovább építkeznie. 

Koronavírus fertőzés miatt Piqué, Araujo, Neto, Coutinho, Dest, O. Dembélé, Umtiti és Gavi is karanténban van - a klub közlése szerint minden játékos jól van -, míg Sergi Roberto már hónapok óta sérült. 

A koronavírusos esetek gyorsan körbejárták a nemzetközi sportsajtót, aminek hatására a fogadók el is kezdték püfölni a Mallorca szorzóját. 

Volt olyan terem, ahol közel 6-os szorzót fizetett a hazai siker, cikkünk írásának pillanatában viszont már négyes odds alatt van a Mallorca-győzelem. 

Még mielőtt azonban rohannánk megveretni a Barcát, azért azt jegyezzük meg, hogy a héten már együtt edzett a csapattal Mempis Depay, Ansu Fati, Martin Braithwaite és Pedri is, vagyis akadnak visszatérők is, nem is akárkik, ráadásul akár az új igazolás Ferran Torrest is be lehet vetni. 

A kényszer miatt elképzelhető, hogy Xavi közülük néhány játékost már be is dob a pályára, így összességében érdemes megvárni ezen a meccsen a hivatalos kezdőket. Mindenesetre a szorzók jelenleg így festenek. 

{"headTitle":"Mallorca - Barcelona ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-01-02 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mallorca ","odds":"3.97","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Döntetlen ","odds":"3.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Barcelona ","odds":"2.01","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3629277] 2022-01-02 21:00:00 Mallorca - Barcelonax;