Logibet

4000 tipp után is csak az esélytelenebb csapatokra esküszik - interjú a francia tippadóval

  • Logibet

A Logibet francia tippmesterével beszélgettünk, aki kimagasló eredménnyel érkezett a testvéroldalunkra.

Augusztus elején csatlakozott a Logibet tippmesterei közé MiniKelly, a francia kosárlabda tippmester. Az évek óta kimagasló eredménnyel bíró tippmesterrel beszélgettünk, így mindenki jobban megismerheti az újdonsült kiemelt tippmestert. 

Üdvözlünk a Logibet tippmesterei közt, MiniKelly! Néhány hete már használod az oldalt, röviden bemutatkoznál, hogy mit érdemes tudni rólad?

18 éves koromban kezdtem el fogadni - ez 19 évvel ezelőtt volt, - akkoriban főleg focimeccsekre fogadtam. Bármire és mindenre fogadtam. Nem volt struktúrám, nem volt bankroll menedzsmentem. Majd érdekelni kezdett az érték alapú fogadás, a tőkém kezelése és a türelem fontossága. Elkezdtem kosárlabda-mérkőzésekre fogadni, főként az esélytelenebbekre. A korábbi fogadásaimon (kb. 10 000) észrevettem, hogy az esélytelenek gyakran okoztak meglepetést, ezért elkezdtem kosárlabda underdogokra fogadni.

Mennyire népszerű a kosárlabda Franciaországban miért kötöttél ki a sportág mellett?

A kosárlabda kevésbé népszerű Franciaországban, mint a foci. Azért döntöttem a kosárlabda mellett, mert a statisztikák tanulmányozása után rájöttem, hogy ez az a sportág, ahol az underdogok a legtöbb meglepetést okozzák. Ez egy olyan sportág, ahol az esélytelenebbek szorzói meglehetősen magasak, ráadásul nagyobb a valószínűsége a meglepetésnek, mint a labdarúgásban.

Szinte mindig az esélytelenebb csapatokra fogadsz? A legtöbb fogadó ilyenkor hendikeppel támogatja a gyengébb félt, de te győztest keresel általában. A hendikepes fogadást nem szereted?

Gyakran fogadok győztesre hendikep nélkül. Véleményem szerint itt van a legjobb nyereség/kockázat arány, így a hendikepes piacokat általában mellőzöm.

 

Nagy szorzókkal is nyerni akarok, előfizetek!

 

Milyen kritériumokat veszel figyelembe tippválasztásnál?

Amikor kiválasztok egy tippet, mielőtt megnézném a szorzókat, megpróbálok én is meghatározni szorzókat a meccsekre. Ha a bukméker által adott odds jobb, mint az enyém, akkor megfogadom a meccset. Így próbálok én értékre fogadni. Különös jelentőséget tulajdonítok a csapat jelenlegi- és múltbeli formájának is.

Több éve már tippadó vagy, mit szeretsz igazán ebben a szakmában?

2010 óta vagyok hivatásos tippmester. Legyünk őszinték, a legjobban azt szeretem, hogy pénzt keresek a fogadásaimmal. Különösen utálok olyan mérkőzéseket látni, amelyek nyertesnek tűnnek, de végül elvesztem a fogadást, ez nagyon frusztráló. Másrészt viszont imádom látni, amikor egy vesztes fogadás az utolsó percekben válik nyerővé. Ez is azt mutatja, hogy a sport tele van meglepetésekkel.

MiniKelly statisztikája


Megnézem MiniKelly részletes statisztikáit!


 

Közel 4000 feladott tippnél jársz, így a 10%-os ROI-t különösebben nem kell megmagyarázni. Elfogadtad a fogadásaiddal járó swinget vagy ez a legnehezebb egy tipsternek?

Való igaz, hogy az ingadozást nagyon nehéz elfogadni, de egyben ez is az egyik kulcsa a hosszú távú nyereségességnek. Nem kell csüggedni a sorozatos veszteségek miatt, fókuszálni kell a nyerő tippek keresésére.

Nem kell türelmetlennek lenni és tartsd be a bankroll menedzsmentet. Ez teszi a fogadót racionálissá a döntéseiben és hosszú távon nyereségessé. Az outsiderekre történő fogadások másik előnye, hogy az szorzók magasak. Konkrétan, a magas oddsok mellett a fogadónak nem kell magas sikerarányt elérnie ahhoz, hogy nyereséges legyen.

Pszichológiai szempontból ez így könnyebb, tudva, hogy egy győzelem 3-4 vereséget is ellensúlyozhat. Ez az, ami szerintem lehetővé teszi, hogy hosszú távon nyereséges legyen a történet. A tippek és a tét megfelelő megválasztásának pszichológiája a kulcs.

Aki olvassa ezt az interjút nekik mit mondanál, miért szavazzon egy előfizetéssel neked bizalmat?

Összefoglalva, ha lelkiismeretesen követed a tippjeimet, következetes és rendezett tétekkel, pénzt fogsz keresni. 

Azt is tudnod kell, hogy minden tippemet a számlámon én is megteszem. Tehát ha Te pénzt veszítesz, én is pénzt veszítek.

A végső célom a pénzkeresés, ezért szeretném, ha együtt keresnénk pénzt a fogadással.

 

Én is profitálni akarok, előfizetek MiniKelly tippjeire!


Mennyibe kerül és hogyan kaphatod meg MiniKelly tippjeit?

 

Mint jeleztük, MiniKelly a Logibeten önálló csomagot kap, így a tippjei a Normál- és Pro-csomagokban nem lesznek elérhetőek.

Csomagjának ára havi 39.99€, amely egyelőre csak 1 havi csomagokban elérhető, később lehetséges kedvezményes árú, hosszabb távú előfizetés is a tippmesterre.

 

A francia kosárguru egyelőre csak a Logibeten tippel majd, a Discordon nem, így előfizetés után elég feliratkozni a profiljára, és a szokásos e-mailes, illetve push üzenetküldős formában már kapja is a tippet az arra jogosult felhasználó. Mindemellett a Discordon azért nyitottunk egy külön kibeszélő szobát az előfizetőinek.

 

Előfizetek MiniKellyre!