Logibet

Kiemelkedő kosaras tippadóval bővül a Logibet

  • Logibet

Külföldi platformról érkezik a Logibetre a tippmester, aki 3100 eseményes tipptörténettel érkezik.

Örömmel jelenthetjük be, hogy a Hathárom testvéroldala, a Logibet újabb komoly eredménysorral rendelkező, megbízható tippmesterrel gazdagodik. A debütálás akár már néhány napon belül megtörténhet, így egy kis ízelítőt adunk a tippmesterről, hogy mire is számíthatunk tőle amint elkezdi a tippadását a Logibeten.

Az új tippmester statisztikája
Sportág Tippszám Profit ROI
Kosárlabda 3133 +1786 egység 9%

A kosárlabdára szakosodott francia tippmester 40-120 tippet ad egy hónapban, természetesen nála is igaz a szezonra jellemző ciklikusság. Eredményeit egy külföldi, megbízható oldalról importáltuk be, így egy releváns, vaskos tipptörténettel érkezik, amelyből rögtön mindenki láthatja, mire is számíthat majd tőle. 2019 májusa óta aktív, ezalatt több, mint 3100 tippet adott fel, tehát a tippszámmal aligha lesz probléma.

Szerencsére a több tipp nem megy az eredmény rovására, hiszen remek profitot tud szállítani így is a tipster. Az átlag szorzója 2-3-as közötti, tehát az underdogokban látja a fantáziát a tippmester.

Amit még kiemelnénk az a nagy szorzós piacai, ugyanis 5-ös szorzó felett is kiemelkedő, tehát ne lepődjünk meg egy-egy nagy fogáson sem esetében. 

3100 kosárlabda tippen is túl van, a 9%-os ROI pedig megmutatja, hogy hosszútávon is képes lesz ilyen tippszám mellett kitermelni az előfizetése árát.

A tippmester már biztos, hogy saját csomagot fog kapni, így csak egyéni előfizetéssel lehet hozzáférni a tippjeihez. Részletekkel a következő napokban fogunk jelentkezni.