NB I

Nem biztos, hogy a gólokról szól majd az alsóházi keleti rangadó

  • varin

Az év egyik leggyatrább performansza után igazi bravúr lenne a borsodi pontszerzés a Loki számára.

Noha az elmúlt hetekben már többször leírtuk, hogy az OTP Bank Liga két kiesője gyakorlatilag eldőlt, a Hungária körúton egyelőre még nem szeretnék ezt biztosra venni. Az MTK zalaegerszegi bravúrgyőzelme okozhat még izgalmas perceket a honi élvonalban, ennek pedig - ha nem figyel - az egyik kárvallottja a Loki lehet.

3612246

Ugyan jelenleg 6 pont a különbség a csapatok között, nem szabad elfelejteni, hogy az utolsó fordulóban MTK-Debrecen meccset rendeznek, ahol akár előzhetnek is a fővárosiak. Ehhez persze az kell, hogy az MTK legalább 4 pontot szerezzen a Puskás Akadémia és a Ferencváros ellen, ami közepesen esélyes, mindenesetre a Loki a gyatra formája miatt akár még cidrizhet is.

Különösen a hétvégi teljesítmény volt kiábrándító a Loki-hívek számára, a rivális MOL Fehérvár ellen pedig bizony fel is csendült annak a bizonyos "nem túl jó" rigmusnak a kevésbé szalonképes verziója.

A Loki legnagyobb problémáját nem csak az adja, hogy támadói gólképtelenek, Ugrai Roland pedig sérült, de rengeteg hiányzója is van az amúgy is sebezhető hátsó sorban. A Fehérvár ellen például az NB II-esnek is csak jóindulattal nevezhető Kusnyir-Pávkovics-Nikoliv-Ferenczi négyes állt ki, amelyen probléma nélkül rohamoztak át többször is a fehérváriak, márpedig sem Deslandes, sem Poór vagy Charleston visszatérése nem várható.

A hajdúságiak szerencséje, hogy azért a rivális sem tündököl ezekben a hetekben, mert bár a Kövesd számára összejött 9 pont 5 meccsen, a játék eléggé vegyes, tét pedig semmi, hiszen a borsodiak már tényleg biztos bennmaradónak számítanak.

A két csapat legutóbb február közepén csapott össze, az ottani 1-4 pedig eléggé meglepő eredménynek számított, hiszen a Loki ekkor sorban aratta a nagy győzelmeket, így egyértelműen váratlan volt Supka Attiláék habkönnyű győzelme a Nagyerdei Stadionban.

Fogadási szempontból nem könnyű meccs, jól vannak belőve a szorzók, így a fogadóirodák alaposan feladták a leckét, hogy mire is tegyük a pénzünket. Talán a 4 gól az, amit nem látunk ebben a meccsben, így az under opcióra voksolunk. Carillo bizonyosan ismét a védekezésre helyezi majd a hangsúlyt, a Loki támadó potenciája pedig ezekben a hetekben a nullához konvergál. Tétünk felét elveszítjük, ha 3 gól lesz, de nálunk ez inkább egy 1-0-s meccs.

{"headTitle":"Mezőkövesd-Debrecen","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-05-03 16:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2,75 gól alatt","odds":"1.79","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3612246] 2022-05-03 16:30:00 Mezőkövesd Zsóry - DVSCx;