NB I

Hogy sikerül Kuttor visszatérése? Tippötlet a Kövesd-Paksra

  • mr.blonde

Régi-új edzőjével kezdené meg a kapaszkodás a Mezőkövesd, amely péntek este a Paksot fogadja.

A válogatott meccsek után hétvégén újra folytatódnak a bajnokságok, a magyar NB I-ben pedig Mezőkövesd - Paks találkozóval indul a forduló. A fogadóirodák szerint a meccsnek inkább a borsodi alakulat az esélyese, de annyira nincsenek messze az oddsok egymástól, így akár háromesélyesnek is nevezhető a mérkőzés. 

3926457

A legfontosabb hír a csapatok háza tájáról, hogy a Mezőkövesd ismét korábbi trénerével, Kuttor Attilával készül. A szezont még a Vasas edzőjeként megkezdő szakember 2017 és 2020 között dolgozott a matyóvárosban, egy bajnoki negyedik helyezés és egy Magyar Kupa-döntő dicsérte munkáját. Kuttor Supka Attilát váltott a kispadon, a cél pedig egyértelmű, bent kell tartania a csapatot az élvonalban. 



>>>Vadiúj fogadóiroda a Hathármon! Markold fel a 120 EUR kezdőbónuszt<<<


"Nemrég kezdtük a közös munkát, így azt mondhatjuk, hogy még mindig az ismerkedés fázisában vagyunk, nagyon sok munkát kell elvégeznünk. Az öltözőben jó a hangulat, köszönhetően a MOL Magyar Kupában aratott sikernek, emellett a Kazincbarcika elleni edzőmeccset is megnyertük. Remélem, hogy ezek a sikerek kellő önbizalmat adnak majd az előttünk álló nehéz feladatokhoz. A Paks egy nagyon masszív, erős csapat, nem véletlenül állnak a tabella 5. helyén. Keretüket nagyon jó játékosok alkotják, erejüket mutatja, hogy legyőzték többek között a MOL Fehérvár és a Debrecen gárdáját is. Természetesen igyekeztünk megfelelően felkészülni ellenfelünkből, ezzel együtt bízom benne, hogy a saját játékunkat tudjuk majd játszani" - nyilatkozta a meccs kapcsán Kuttor a mezőkövesdiek honlapjának. 

A kövesdiek tehát pontszerzés reményében várják a Paksot, amely legutóbbi két borsodi kirándulása során nulla ponttal távozott haza Tolnába. 

Mire érdemes fogadni? 

A Mezőkövesd idei gyenge pontja a védelem, a 17 kapott gól a legtöbb az egész mezőnyben, vagyis a felkapaszkodáshoz az kell, hogy a hátsó alakzat összeszedje magát. Kuttor Attila személye erre valóban garancia lehet, hiszen inkább védekező felfogású edzőnek tartják őt. 

A Paks gól/meccs átlaga ugyan idén is magas, de azért már messze nem az a jellemző a zöld-fehérek meccseire, mint Bognár György idején volt, Waltner Róberttel a védekezés sokkal nagyobb hangsúlyt kap. 

Mindezeket azért mondjuk, mert a meccsre kigondolt tippünk underes kimenetelre épít. A Kuttor-féle Kövesd ezen a meccsen célfutballt fog játszani és számoljunk azzal is, hogy Magyarországon pocsék esős idő van egész nap. 

Egy brusztolós, nem túl látványos találkozót vizionálunk, ahol a Mezőkövesd otthon tarthatja az egyik pontot. 

{"headTitle":"Mezőkövesd - Paks ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-09-30 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mezőkövesd vagy döntetlen + 4,5 gól alatt ","odds":"1.60","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"bankonbet"},{"eventTitle":"Mezőkövesd vagy döntetlen + 3,5 gól alatt ","odds":"2.10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"bankonbet"}]}
[3926457] 2022-09-30 20:00:00 Mezőkövesd Zsóry - Paksi SEx;