Játék

Tippelj a Fradira és lapozgasd a még ropogós Topliga-magazint

A Fradi-Qarabag meccsre több fronton is játékkal készültünk kedves olvasóinknak. Kattints a részletekért.

A Fradi-Qarabag duó már mindenképp folytatja kiváló szériáját, hiszen az azeri együttes idén zsinórban kilencedik alkalommal jut valamelyik európai kupa főtáblájára, a címvédő magyar bajnoknak pedig sorozatban negyedszerre jött össze ugyanez. A BL harmadik selejtezőkörébe jutása ugyanis azt jelenti, hogy ősszel legrosszabb esetben is a Konferencia-liga csoportkörében folytatják, de persze a cél továbbra is a BL-csoportkör, amiért öldöklő küzdelemre számíthatunk.

Az esélyek latolgatását viszont nem ebben a cikkben ejtjük meg, hanem jó szokásunkhoz híven szeretnénk kicsit fokozni az izgalmakat. A párharc visszavágójára egy klasszikus játékformát vettünk elő, amit alább találtok, valamint érdemes lesz holnap kora délután a Facebook-oldalunkra is ellátogatni, ahol szintén tippelhettek majd ingyen a nagy meccsre.

Az alábbi játékban való részvételhez semmi más nem szükséges, csak egy hatharom.com-regisztráció, a helyesen tippelő között pedig kiosztunk 5 db frissen megjelent "Topligák Rajt 2022' magazint!

A tippelésben ráadásul nem kell megszakadni, hiszen mindössze két kattintásba telik, a kérdés pedig annyi, hogy a rendes játékidőt követően milyen eredmény áll majd a Groupama Aréna eredményjelzőjén. Ha pedig még nincs Hathárom-regisztrációd, akkor se csüggedj, hiszen épp itt az ideje, hogy csatlakozz közösségünkhöz és élvezd az ezzel járó előnyöket, legyen az hírlevél, tippek vagy egy újabb ingyenes játék.

20220808141733
A nyereményről: A 'Topligák Rajt 2022' ⚽️ magazin a napokban került az újságárusok kínálatába, mégpedig 2000 forintos áron. Benne megtalálsz mindent, amit a TOP 5 focibajnokság új idényéről tudni érdemes!

 

Ezúton is sok szerencsét kívánunk minden kedves játékosnak!