Bundesliga

Dupláznánk a meglepetéscsapatok fordulónyitóján

  • gb1

Mind a Hoffenheim, mind a Werder Bremen üde színfoltjai az új idénynek, de vajon ki nyeri kettőjük csatáját?

A Bundesliga 9. körének slágermeccse a Klassiker, azaz a Dortmund-Bayern lesz, amivel természetesen külön anyagban is foglalkozunk majd, most viszont a fordulónyitót vesszük górcső alá. A Hoffenheim-Werder több szempontból is igen pikánsnak ígérkezik, lássuk hát, hogy vajon igaza lehet-e a hazaiakat favorizáló bukmékereknek, vagy netán érdemes szembemenni velük?!

3903619

Csapathírek

A Hoffenheim egyik nyári szerzeménye, Kabak a nagy menetelés egyik kulcsembere, a török játékossal a fedélzeten a csapat történelmének egyik legjobb szezonstartját produkálják. Legutóbb mondjuk nyerhető meccsen buktak pontokat a Hertha otthonában, mi viszont így is sikeresen profitáltunk a találkozóból. A TSG így is közel van a tűzhöz, hiszen az ötödik helyen kezdte a fordulót, de lemaradása csak három egység a listavezető Union Berlin mögött. Ahhoz mondjuk, hogy átmenetelig az élre ugorjon, óriási verést kéne kiosztania a Werdernek, ez viszont nem tűnik reálisnak, hiszen a Muzsikusok is remeklenek az utóbbi hetekben.

Elég csak a múlt heti, Gladbach elleni bajnokira gondolni, amelyen a Werder 13 perc után már 3-0-ra ment, ezzel szinte a 2000-es évek közepét idézve.

A Bremen ugyanis akkor nyert utoljára bajnokságot, pontosabban a 2003/04-es idényben, mégpedig Lisztes Krisztiánnal a soraiban. Mielőtt viszont elkapna minket a nosztalgia, térjünk vissza a jelenhez, Ole Werner csapata ugyanis nem csak, hogy veretlen még idegenben, de a Bayern mögött a legtöbb gólt is jegyezte az eddigi 8 fordulóban. Ebből oroszlánrészt vállalt a góllövőlistát vezető Füllkrug, aki 7 találattal áll az élen - érdekesség, hogy a topligákat is figyelembe véve csak Erling Haaland, Robert Lewandowski, Neymar és Kylian Mbappe jegyeznek nála többet.

A felállások tekintetében elmondhatjuk, hogy szerencsére ezt a meccset nem a kihagyók száma fogja eldönteni. A hazai oldalon Hübner van továbbra is kényszerpihenőn, Bebou és Bicakcic pedig a kérdéses kategóriába sorolhatók. Így van ezzel a bordasérülésből felépült Bittencourt is a túloldalon, Mbom viszont biztosan nem lép pályára.

[3903619] 2022-10-07 20:30:00 Hoffenheim - Werder Bremenx


🤙 Vadiúj fogadóiroda a Hathármon!

Markold fel
a 120 EUR kezdőbónuszt🤙


Mire érdemes fogadni?

Mindent összevetve szerintünk ez a meccs szorosabb lehet a bukik által vártánál, így a "V" felé lehet érdemes keresgetni. Mondjuk a Muzsikusok bajnokijainak 75 százalékán mindkét csapat betalált, a Hoffenheim pedig még nem kapott ki idén a PreZero Arenában, így a kimenetelt most mégis hagynánk.

Végül egy ritkán látható tipp mellett tettük le a voksunkat, amit egy érdekes statisztikára alapoztunk. A Bremen utóbbi 8/6 idegenbeli találata a 82. perc után esett, ez is mutatja, hogy a csapat az utolsó pillanatig küzd és nem adja fel - a meccsen tehát sok különböző forgatókönyv előfordulhat, de mi azt húzzuk be, hogy az utolsó találatot a vendégek jegyzik majd.

{"headTitle":"Hoffenheim-Werder Bremen","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-10-07 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Utolsó gól - Werder Bremen","odds":"2.19","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"bankonbet"}]}
[3903619] 2022-10-07 20:30:00 Hoffenheim - Werder Bremenx;