Bundesliga

Alig fizet a gólváltás, de talán még megéri behúzni

  • gb1

A fáradt Frankfurt és a sérüléshullám által sújtott Werder csatáján komoly gólesőt várnak a bukmékerek.

A Bundesliga 7. fordulójának zárómeccsét a szezont vegyesen kezdő és ezáltal a középmezőnyben tanyázó együttesek harca, azaz a Frankfurt-Bréma adja. A találkozóra elég kiegyenlített oddsokat hoztak ki a bukik, ami kissé meglepő, hiszen szerintünk a hazaiak nagyobb favoritok a megállapított számoknál.

{"headTitle":"Eintracht Frankfurt-Werder Bremen","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-06 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Frankfurt","odds":"2.24","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.61","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Werder Bremen","odds":"3.27","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
299030

A Sasok az Arsenal elleni 3-0-s zakó óta szépen feljavultak és három veretlen meccset hoztak. Két nehezen kiharcolt győzelem mellett az idén is sziporkázó Dortmundot sikerült 2-2-re tartaniuk, de a fő, hogy a pályán látottak is egyre bíztatóbbak, nem csak a szerencséről van szó. Adi Hüttert ennek ellenére aggaszthatja pár dolog, egyrészt, hogy a csütörtöki EL-meccs még jócskán ott lehet a lábakban, másrészt, hogy Trapp kapus hetekre kidőlt a Berlinben elszenvedett vállsérülés miatt. Az első szekcióban tovább folytatódhat a rotálás és ezúttal a remekül beilleszkedő támadópáros, Bas Dost és Silva várható a kezdőbe.

Sérültek terén a vendégek vannak nehezebb helyzetben. Ahogyan a Düsseldorfra, úgy a Werderre is durván rájár a rúd ilyen téren, hiszen hat fontos játékos is kényszerpihenőjét tölti. Kicsit javult a helyzet az utóbbi napokban, hiszen Toprak és Bargfrede is visszatérhet, ahogy Rashica is meccsre kész - a koszovói válogatott középpályás egyből be is vert egyet visszatérése után a Dortmund hálójába. Érdekes amúgy, hogy a vasárnapi zárómeccset játszó felek egyaránt 2-2-es döntetlent értek el a Darazsak ellen.

[3081424] 2019-10-06 18:00:00 Eintracht Frankfurt - Werder Bremenx

Florian Kohfeldt legénysége a kialakult nehéz helyzet ellenére jól tartja magát és ezt a bukik is érzik. Az egyensúlyt mondjuk nem igazán sikerült még meglelniük, amit jól mutat, hogy eddig 6 meccsükön 24 gól esett és az összes bajnokin jött a 2.5 gól feletti opció. Ilyen szempontból az Eintracht is hasonló mutatókkal bír, ugyanis a csapat idei 5/6 bajnokiján úgy jött a legalább 3 találat, hogy mindkét fél betalált.

Abszolút érthető tehát, hogy az irodák durván mélyre árazták a találatokkal kapcsolatos piacokat, már szinte olyannyira, hogy kecsegtető azt kontrázni is. Mi azonban inkább bízunk abban, hogy folytatják a jelen tendenciát, amit a közös múltjuk is alátámaszt, ugyanis az elmúlt 6 H2H meccsükön egyaránt jött a BTS és az over is. Ez a tipp pedig csak akkor lesz kuka, ha 0, 1 vagy 2 gól esik.

{"headTitle":"Eintracht Frankfurt-Werder Bremen","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-06 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gólszám - 3 felett (ÁH)","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3081424] 2019-10-06 18:00:00 Eintracht Frankfurt - Werder Bremenx;