Német foci

1.95-es szorzót csípnénk el a sereghajtók meccsén

A brémaiak október óta nem kaptak ki hazai pályán és a szinte biztos kieső Köln ellen tovább menetelhetnek.

Alsóházi rangadóval zárul a Bundesliga 26. fordulója, amelyen a reménytelennek tűnő helyzetben lévő Köln a Werder Bremen otthonába látogat.

1x2    
Bremen Döntetlen Köln
1.88 3.45 3.95

A brémaiak ellenfelükhöz hasonlóan a táblázat alsó harmadából indították az évet, azonban Florian Kohfeldt remekül rázta fel a gárdát, és az idén lejátszott 8 meccsükről 12-t, azaz a pontok felét elhozták. Külön önbizalomra adhat okot, hogy saját közönségük előtt október vége óta nem kaptak ki tétmeccsen.

A Weserstadion publikuma a legutóbbi 7 meccsen 5 győzelmet és két döntetlent ünnepelhetett.

Kruse és társai az utóbbi hat meccsükből csak egyet buktak el, és masszív fejlődést mutatnak a szezon kezdetéhez képest, a veszély azonban még nem múlt el, hiszen az osztályozó helytől csak két egységre csücsülnek. Egy hete komoly karaktert mutattak idegenben a Borussia Parkban, ahol kétgólos deficitet dolgoztak le és mentettek egy pontot a Gladbach otthonában.

Pizzarro a Bundesliga élő perui legendája lassan 20 éve rúgja a bőrt német földön. fotó: Köln Facebook

A vendég kecskéknél az új edző hatása elvitathatatlan, hiszen az utóbbi meccseiken egyaránt megmutatták, hogy tudnak a Bundesliga szintjén focizni. Legutóbbi túrájukon sokkoló vereséget mértek a BL-helyekért küzdő Lipcsére, sajnos a nyerő útról azonban hamar lecsúsztak, mivel a Stuttgart 3-2-re verte őket egy hétre rá. Bár Pizarro korán vezetést szerzett a csapatnak, végül három súlyos egyéni hibából bekapott gól okozta a vesztüket.

1. FC Köln#ger-fc_cologne#5

Idegenbeli mérlegük komoly kívánnivalókat hagy maga után - 2-2-8 az adat, intőjel azonban az ellenfeleiknek, hogy a két árva győzelem egyaránt az utóbbi hónapban esett.

Góllövő formájukkal sincs gond, hiszen míg Peter Stöger alatt 0.4-et lőttek átlagban, Stefan Ruthenbeck alatt ez a szám a négyszeres (1.6) lett.

A védőszekcióban egyelőre nem sikerült csodát tennie a 45 éves kölni születésű szakembernek és lassan két hónapja nem tudtak 0-ra lehúzni találkozót. Tippünk alapja is ebben fekszik, hiszen hiába a Werder stabil hazai teljesítménye, a Köln az utóbbi hetekben megmutatta, hogy simán tud meglepetést okozni, így döntetlen közeli eredményre és gólokra számítunk hétfőn.

Werder - Köln
hatharom.com

MINDKÉT CSAPAT SZEREZ GÓLT + GÓLSZÁM 2,5 - Igen és több, mint 2,5

@1.95
Fogadási határidő: 20:30
[2544142] 2018-03-12 20:30:00 Werder Bremen - 1. FC Kölnx;