NB I

Ez a legjobb tipp a két "balhés" csapat meccsén

  • varin

Feszült 90 perc várható Miskolcon, de a gólok szerintünk így sem maradnak el.

Alapvetően, ha azt mondanánk, hogy a veretlen Diósgyőr és a kupagyőztes Honvéd esik egymásnak szombaton, a forduló egyik legérdekesebb meccsén, akkor nem mondhatnánk azt, hogy két csalódott gárda randevúzik. Ám mind Miskolcon, mint Kispesten áll a bál más-más okból, így ne csodálkozzunk rajta, ha egy viharos 90 percet kaphatunk a borsodi megyeszékhelyen.

{"headTitle":"Diósgyőr-Honvéd","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-12 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Diósgyőr","odds":"2.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Honvéd","odds":"2.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}

Ami a hazaiakat illeti, elsősorban a klubvezetés hozzáállásával, az igazolások minőségével és a kommunikációval vannak problémái az ezerfejűnek. Az idén két meccsen begyűjtött 4 pont egyáltalán nem rossz eredmény, ám a piros-fehér fanatikusok mégsem érzik úgy, hogy minden rendben lenne a klubnál. Emlékezhetünk, hogy a tavalyi Debrecen-Diósgyőr után bundásoknak lettek elkönyvelve, miközben a célkitűzés a magas költségvetés ellenére mindössze annyi, hogy legyen jobb az idei év, mint a tavalyi 9. hely.

A Honvédnál ezzel szemben az eredmény okozza a legnagyobb problémát, hiszen előbb az MTK, majd a Kisvárda múlta felül Bódog Tamás csapatát, ráadásul a fővárosiak játékára a "pocsék" még enyhe kifejezés. Ugyan érkezők és távozók is akadtak, a keret magja együtt maradt, így papírforma szerint a jelenleginél azért több lenne elvárható Bódogtól és tanítványaitól.

Ami a két csapat egymás elleni találkozóját illeti, egész nyugodtan kezdjünk el kacsintgatni az over felé, amelyet nem csak az indokol, hogy a 2019 óta lejátszott hat meccsükön összesen 23 gól esett. A Honvéd győzelmi kényszerben lép pályára, míg a DVTK-nak otthon minden pont kell, ha nem akar cidrizni az idény végén.

Ha a kispesti védelem úgy teljesít, ahogyan eddig, akkor nem lehet gond az overrel, véleményünk szerint egy igazi adok-kapok várható a felek között.

{"headTitle":"Diósgyőr-Honvéd","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-12 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2,5 gól felett","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}
[3370954] 2020-09-12 17:00:00 Diósgyőr - Honvédx;