NB I

Akarják vajon Kispesten, hogy Bódog maradjon az edző? - a játékosok válaszolhatnak

  • varin

Ha a Honvéd nem veri meg az újonc városi riválist, akkor Bódog Tamás frissítheti az önéletrajzát.

11 fordulót követően sereghajtó az OTP Bank Liga mezőnyében a Budapest Honvéd, ami még akkor is szégyenletes teljesítmény lenne, ha nem a tavalyi kupagyőztesről beszélnénk. Bódog Tamás kinevezését nehezen lehet ennek tükrében jó döntésként aposztrofálni, a szakvezető állása pedig immáron kimondva is veszélyben forog.

{"headTitle":"Honvéd-MTK","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-12-06 15:15","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Honvéd","odds":"2.61","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.41","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"MTK","odds":"2.68","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

Magyar viszonyokhoz képest ugyanis furcsa módon Kun Gábor, az együttes szakvezetője leszögezte, ha a Honvéd nem veri meg vasárnap este az MTK-t, akkor Bódog Tamás új munka után nézhet. Ez a szokatlan őszinteség és "nyílt fenyegetés" talán válasz is arra a szurkolói elégedetlenkedésre, ami érthető módon jellemzi mostanság a piros-fekete légkört.

"Teljesen igazuk van a szurkolóknak. Abszolút megértem, hogy mit éreznek, mert pontosan ugyanezeket érzem én is. Elégedetlen, dühös, kiábrándult vagyok – de azt hiszem beszélhetek a teljes vezetőség nevében is – szóval frusztráltak vagyunk egy-egy vereség után. Mondjuk ki, szégyenteljes a mostani teljesítmény! Az előző szezonban a szurkolók buzdításának, kitartásának is köszönhettük a Magyar Kupa-győzelmünket, a mostani idényben is mellettünk álltak, és reméljük, állnak is a nehéz helyzetben. Miattuk is kötelező javítanunk!" - idézi Kun nyilatkozatát a honvedfc.hu.

A kispesti szereplés még akkor is tragikusnak mondható, ha leszögezhetjük, hogy a fővárosiakat messze elkerülte a szerencse az utóbbi hetekben. A fertőzött játékosok mellett kétszer is az utolsó pillanatban buktak pontot a Puskás Akadémia ellen, ez a két egység pedig lehet különbség például a 8. és a 12. hely között.

Már csak néhány napig elérhető a félárú kedvezmény! Kattints a részletekért!

Ami a kék-fehéreket illeti, a kezdeti gyenge teljesítmény után Kantáék öt veretlen meccset követően kaptak ki a Groupama Arénában. Persze tudtuk előre, hogy az MTK nem a klasszikus "újonc szerepet" tölti majd be, az OTP Bank Ligában 3-4 gyengébb csapat van nála, így kiesési gondok elvileg nem lehetnek a Hungária körúton.

Augusztusban az MTK hazai pályán simán nyert 3-1-re, míg a mostani mérkőzésre Újpesten kerül sor, hiszen a Honvéd az Új Hidegkuti Stadionban játssza hazai meccseit, ám ez most egyik csapat előnyére sem válik.

Nehéz megjósolni, mennyire szeretnék Bódog maradását Kispesten. A volt diósgyőri mester nehéz ember hírében áll, persze azt is nagy bátorság lenne kijelenteni, hogy ellene akarnának játszani Szendreiék.

Kispesten előbb-utóbb befelé fognak pattanni az eddig rosszul pattanó labdák, de véleményünk szerint ez még nem most hétvégén lesz. Az MTK jelenleg sokkal jobb formában van, a semleges helyszín pedig nem feltétlenül teszi jogossá az egál oddsokat. Óvatosabbaknak a +0.25 ázsiai hendikep javallott, így még döntetlen esetén is zsebre tehetnek némi pluszt, de mi úgy gondoljuk, ez a meccs előbb lesz "V", mint "H".

{"headTitle":"Honvéd-MTK","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-12-06 15:15","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"MTK +0","odds":"1.97","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3370997] 2020-12-06 15:15:00 Honvéd - MTK Budapestx;