NB I

Mire megy a Vidi a Honvéddal?

  • Tomihmv

Ázsiai hendikepes tippet küldünk játékba a felek hétvégi bajnokiján.

Vajon most mire számíthatunk a Viditől? - Fotó: molfehervarfc.hu

Négy mérkőzést rendeznek szombaton az NB I-ben, a napi zárótalálkozó pedig a tabella alapján igen egyértelműnek tűnik, hiszen a második helyezett Fehérvár fogadja a tizedik Honvédot.

A hazaiak az Újpest otthonában aratott 5-0-s (!) sikerrel kezdték a tavaszi szezont, azonban szerdán máris jött a feketeleves. A fehérváriak ugyanis Kisvárdára látogattak és meglepetésre 2-1-re kikaptak. A zakónak, illetve annak, hogy a Ferencváros nyerni tudott a Budafok otthonában hétközben, a Vidi kereken 10 ponttal van lemaradva az első helyezett IX. kerületiektől.

Pedig Márton Gábor nem igazán panaszkodhat semmire, nem kellett új csapatot építenie a télen, kiváló körülmények között készülhettek a tavaszra. Mégis a jó rajtot követően a második meccsen már rá sem lehetett ismerni csapatára...


>>>REGISZTRÁLOK A CBET-RE ÉS KÉREM A 200 EURÓ ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


cbet

A Honvéd igen gyatra őszön van túl, de az edzőváltás betalált, hiszen Pisont Istvánnal előrébb léptek a fővárosiak decemberben. Mindezek mellett a téli szünetben sikerült erősíteniük, így pedig meglepőnek tűnik, hogy beragadtak a tavaszi nyitányon. Hiába vezettek ugyanis a Zalaegerszeg ellen egy hete, végül örülhettek, hogy az egyik pontot otthon tudták tartani.

Látható, hogy egyik fél sincs élete formájában, és akkor finoman fogalmaztunk. A Vidi óriási csalódásból érkezik a találkozóra, míg a Honvéd rá tudott pihenni erre a meccsre, vagyis hiába a felek közti jelenetős különbség a tabella és a bukmékerek oddsszabásai alapján, szerintünk a vendégcsapat összehozhat egy szoros meccset a MOL Aréna Sóstóban.

Ezt a felek utóbbi egymás elleni meccsei is alátámasztják (az utolsó három meccsükön döntetlent játszottak, előtte háromszor a Vidi rendre egy góllal nyert), avagy mi a Honvédra kínált +1,5-ös ázsiai hendikepbe fektetünk, ami csak akkor veszítene, ha a hazaiak kettő vagy több találattal tudnának nyerni.

{"headTitle":"Fehérvár - Honvéd","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-30 19:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Honvéd +1,5 (ázsiai hendikep)","odds":"1.60","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}
[3371035] 2021-01-30 19:30:00 MOL Vidi FC - Honvédx;