NB I

A sötétben tapogatózunk, de azért tippeltünk a Loki-Honvédra

  • varin

Edzőváltás volt a Lokinál, így pedig nagy nehéz megtippelni, mire is lesz jó a hajdúsági csapat.

Nézd meg a Hathárom legújabb partnerirodáját és regisztrálj a parádés, akár 120 eurós bónuszért!

Végeláthatatlan hosszúságú válogatott szünetet követően ismét pályán az OTP Bank Liga aranylábúi, most pedig egy szombati rangadóval foglalkozunk majd bővebben. A Debrecen és a Honvéd is alighanem a végelszámolásnál a vonalat nézi majd, ám az nagy kérdés, hogy alulról vagy felülről, így a kettejük összecsapása most sem nevezhető érdektelennek.

3926456

Jobb formában egyértelműen a fővárosiak vannak, hiszen utolsó három meccsükön Tam Courts legényei egyetlen gólt sem kaptak. Ugyanakkor ehhez csak öt pont párosult és ha hozzávesszük, hogy otthon csak egy remi jött össze a Kecskemét és az Újpest ellen, akkor máris kicsit negatívabb kontextusba kerül a kisvárdai győzelem. Ugyanakkor a Honvéd immáron a 8. helyen tanyázik, egy újabb idegenbeli bravúr pedig jelentősen ellökné a vörös-feketéket a 11. pozíciótól.

Debrecenben sokkal érdekesebben telhetett a pauza, hiszen a 49 éves szerb Szrdjan Blagojevicset nevezték ki a kispadra, aki korábban az FC Asztanánál dolgozott. Azóta viszont igencsak nagy a csend, egyelőre nem sokat tudhattunk meg arról, a tréner hogyan képzeli a csapat játékát és jövőjét.

A Lokinál igencsak ráférne a csapatra egy kis állandóság, hiszen egy MOL Vidi elleni, remek játékkal kivívott parádés győzelem ékelődött két nagyon gyenge teljesítménnyel fűszerezett vereség közé, így továbbra is nehéz eldönteni, mire is képes a DVSC.

A két csapat elmúlt meccsein dézsából öntötték a gólokat, hiszen a legutóbbi 11 meccsen összesen 45 gól esett, tavaly például 4-2, 5-3 és 1-4 állt az eredményjelzőkön.

Mindenképpen óvatos első félidőt várunk, az egyik oldalon új edző irányít, a másikon pedig az elmúlt hetekben a védelem remekelt, de a támadósor szinte csak vegetált. Ráadásul fogalmunk sem lehet, hogy ez a Loki mit is akar játszani majd az "új seprűvel". Ez pedig azt eredményezheti, hogy a fordulás után láthatunk majd esetleg több gólt, de olyan gálára, mint az elmúlt években, semmiképpen se számítunk.

{"headTitle":"Debrecen-Budapest Honvéd","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-10-01 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Legtöbb gólt hozó félidő: 2. félidő","odds":"1.96","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"bankonbet"},{"eventTitle":"1. félidő 1.0 gól alatt","odds":"1.9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"bankonbet"}]}
[3926456] 2022-10-01 17:00:00 DVSC - Honvédx;