NB I

Miért kéne másra fogadni az Újpest-Honvédon?

  • mr.blonde

Fővárosi rangadóval záródik az NB I 3. fordulója, vasárnap este Újpest - Budapest Honvéd meccset rendeznek.

Két nyeretlen együttes randevúját nézhetjük vasárnap este, a Szusza Ferenc Stadionban az idáig egy pontot szerző Újpest a mezőnyben egyedüli csapatként két vereséggel álló Budapest Honvédot fogadja. 

A fogadóirodák száma alapján meglehetősen háromesélyes a találkozó, vagyis bármi lehet és annak az ellenkezője is. Fogadói szempontból az ilyen mérkőzések viszont sosem könnyűek. 

3612075

Mire érdemes fogadni?

Viszont véleményünk szerint erre a találkozóra picit elmérték az over/under határokat a bukik. Ha csak az idei szezont nézzük, akkor a Honvéd 3, az Újpest pedig 3,5 gól/meccs átlaggal hozta le a találkozóit, ami nyilván két kör után nem túl releváns statisztika, ugyanakkor mégis képet ad arról, hogyan állnak most a csapatok. 

Fontos azt is megjegyezni, hogy a két gárda utolsó egymás elleni meccseik rendre hozták a gólokat, hiszen utoljára 2020 júniusában nem esett be az over ezen az összecsapáson. 

Ha a fentiekhez hozzávesszük, hogy a két együttes két olyan vezetőedző irányítja, akik egyértelműen elkötelezettek a támadófutball iránt, akkor még barátságosabb a gondolat az over irányába. Ez persze nem azt jelenti, hogy azért mert a szakvezetők szeretnének támadófocit látni, azt is kapják a csapatuktól, viszont a védekezés hatékonyság meglátszik a trénerek szemlélete. Véleményünk szerint az Újpest hétközi kupameccse is az over irányába tereli a meccset. 

Mindent összevetve mi úgy gondoljuk, hogy jó kis rangadó kerekedhet ki ebből a párharcból. A meccset este 8 órakor, kiváló időben, vélhetően - magyar szinten - szép számú közönség előtt játsszák le a csapatok, ezért egy duplázós szorzóért a mindkét csapat szerez gólt opciót megfűszerezve a 2,5 gól feletti eredménnyel, játszható tippnek gondoljuk. 

Szerinted mire érdemes fogadni ezen a meccsen? 

{"headTitle":"Újpest - Honvéd ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-08-13 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt és 2,5 gól felett ","odds":"2.02","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3612075] 2021-08-15 20:00:00 Újpest - Honvédx;