NB I

Lendületben a Honvéd, bevállaljuk a 4,50-szeres oddsot!

A labdarúgó OTP Bank Liga 19. fordulója nem csak az Újpest-Fradi rangadóról szól, és annyira nem is kell bátornak lennünk, ha a Paks kispesti vendégjátékán ezzel a speciális opcióval támadunk.

A Budapest Honvéd hazai pályán látja vendégül az idei NB I-es szezonban talán a legőszintébb és legnyíltabb futballját játszó Paksot és nem csak az oddsok alapján mondhatjuk, hogy egy valódi, háromesélyes rangadóval van dolgunk. A piros-feketék egyre inkább lendületbe jönnek, és már most lelőjük a poént, hogy szerda kora este egy igazán gólgazdag összecsapásra számítunk és inkább feléjük húzunk.

{"headTitle":"Budapest Honvéd - Paks ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-02-03 17:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Budapest Honvéd ","odds":"2.7","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen ","odds":"3.4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Paks","odds":"2.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}


Mire érdemes fogadni?

A Honvéd kerete alapvetően nem gyenge és a tabellán elfoglalt pozíciójuk (9. hely) sem tükrözi igazán, milyen játékerőt képviselnek a hazai első osztályú pontvadászatban. Mióta Pisont István a vezetőedzőjük, egy-két meccset leszámítva látványosan felgyorsult a játékuk, és sokkal többet birtokolják a labdát, ami vélhetően hazai pályán sem lesz másként. Ráadásul a legutóbbi három fordulóban veretlenek maradtak, a Paks pedig a két csapat legutóbbi 15 bajnoki összecsapásából csak egyet tudott megnyerni, legutóbb 2019. augusztus 11-én hazai pályán győztek 3–1-re. Bár most is ők számítanak a találkozó esélyesének, úgy gondoljuk, hogy a Honvéd elkezdi helyrepofozni pocsék otthoni mérlegét.

Honvéd#hun-budapest_honved#5

A Paks vendégként a leggólgazdagabb meccseket játszotta, 9 találkozójukon összesen 40 gól esett és eddig egyetlen találkozót sem úsztak meg kapott gól nélkül. A tolnai csapat a Honvéd pályaválasztásával legutóbb 2011 őszén nyert és az utolsó hét vesztes meccsükből ötön még gólt sem szereztek. Ennek ellenére egy gólra mindenképpen jónak tartjuk Bognár György csapatát.

A fentiek miatt úgy látjuk, hogy jó esély mutatkozik egy gólváltásra, a Honvéd javuló formájára való tekintettel pedig megszavazzuk a bizalmat a piros-feketéknek. A biztonsági játékosok figyelmébe pedig a több mint 2,5 gól/mindkét csapat szerez gól opciót ajánljuk 1,83-as oddsért.

{"headTitle":"Budapest Honvéd - Paks ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-02-03 17:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadáskészítő - Honvéd nyer + Mindkét csapat szerez gólt ","odds":"4.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"2,5 gól felett és mindkét csapat szerez gólt ","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3371034] 2021-02-03 17:30:00 Honvéd - Paksi SEx;