NB I

Bocsi, Feca, de gyakorlatilag kirúgatunk!

  • varin

Egyértelműnek tűnik a favorit a pénteki NB I-es rangadón, amely edzőváltással járhat.

Nem kis bravúrt ért el a Honvéd vezetőedzője, Horváth Ferenc azzal, hogy megúszta az Újpest elleni hazai vereséget a hétvégén. A szurkolók már hetek óta tüntetnek ellene, a csapat az utolsó hat meccsén 3 pontot gyűjtött, így még egy fiaskót szinte képtelenség lesz túlélnie a nagyszájú mesternek, különösen annak fényében, hogy Michael Boris nevét már többször is lehetett hallani, mint utód.

3612148

A kispestieknek és Horváth Ferencnek most Pakson kéne pontot szerezniük, amely nem tűnik éppen könnyű feladatnak. A tolnai csapat kezd kijönni a gödörből, ráadásul a fővárosi együttes csapatkapitányát, Batik Bencét is elvesztette néhány hétre, mindemellett Horváth is kezdi elővenni a rá jellemző nyilatkozatokat...

"Hát… most miről beszéljek?! A taktikáról?! Vagy erőnlétről?! A 90. percben, tíz emberrel kétszer visszük a kapusra a labdát, és nem tudjuk berúgni. Az Újpestnek meg egy helyzete van, és azt berúgja. Mégis miről beszéljek?!" - kezdte értékelését az Újpest elleni vereség után.

Az M4 Sport kérdésére Horváth a csapatkapitányát, Batikot is leteremtette a felesleges piros lap miatt. "Ha háromszor szól a bíró, hogy ne csináljunk ilyen faultot, akkor ne csináljunk ilyen faultot. Ez óriási fegyelmezetlenség."

Nincs tehát jó hangulat a XIX. kerületben, nehéz azt látni, hogy ilyen atmoszférában pontot szerezhet a Kispest Pakson, még úgy is, hogy Bognár György fiainál azért akadozik a szekér.

A tavalyi parádés szezont követően idén kevésbé megy jól a zöldeknek, habár a Puskás elleni 4-1 remekül nézett ki. Utána viszont a Nagyerdőben már csak 1 ponttal gazdagodott a Paks, jóllehet, ott is csak a helyzetkihasználáson múlt a siker.

Látszólag Bognárnak megvan az alapcsapata, Ádám Martin kiváló munkát végez elől, Böde bárhol bevethető, a kis Bognár pedig egyedül képes meccseket eldönteni, ha olyan napja van. Emiatt azt gondoljuk, nincs különösebb oka aggódni a hazai híveknek, hiszen ez a Paks az NB I top 5-6 csapatába tartozik.

Ugyan augusztusban otthon tartotta a 3 pontot a Honvéd, de nem véletlen, hogy a fogadók egyértelműen a hazai oldalon találták meg az értéket és verték le tizedekkel a Paks szorzóját. Ha lesz kedvük focizni a hazaiaknak, simán hozhatják ezt a meccset, viszont úgy véljük, ezúttal az igazán nagy gólparádé is elmarad.

Tippjeinkkel tehát a hazaiakat támogatjuk, amely valószínűleg Horváth Ferenc kispesti regnálásának végét is jelenti majd.

{"headTitle":"Paks-Honvéd","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-12-03 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Paks","odds":"1.79","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Fogadásépítő: 1x + 3.5 gól alatt","odds":"2.12","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Ádám Martin gólt szerez","odds":"2.12","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3612148] 2021-12-03 20:00:00 Paksi SE - Honvédx;