Felkészülés

Ezt tippeljük a Zalaegerszeg-Milan gálameccsre

  • varin

Futballünnep Zalaegerszegen, ahová az olasz bajnok Milan látogat. Csak a különbség lehet kérdés?

Egész napos programsorozat és egy óriási meccs várja a zalaegerszegi szurkolókat, hiszen a kék-fehérek nem kisebb nevet látnak vendégül, mint az olasz bajnok AC Milan! Ha az olaszok komolyan veszik a találkozót, nyilván csak a különbség a kérdés, ettől még persze van esély egy jó kis meccsre.

3928329

A 13 órakor kezdődő fiesztán pályára lép a ZTE II, a zalaegerszegiek női csapata, de megünneplik a 2002-es bajnokcsapatot is, hogy aztán este 6 órától jöjjön a sztáralakulat. 

Nem megbántva a magyar együttest, egy ilyen találkozó esetében azért mindig csak az a kérdés, mennyire veszi komolyan az ellenfél a küldetést. Rendszerint azért a felkészülés korai stádiumában még tartalékolnak a csapatok, ezt láthattuk a Rossonerik első két meccsén is. Az acmilan.hu jelentése szerint Ibrahimovic, Origi és Kjaer biztosan nem lép pályára, viszont a Köln ellen kimaradó Maignan, Calabria, Tonali, Leao, Theo Hernández, Tomori, Bennacer, Saelemaekers, Krunic és Lazetic már együtt edz a csapattal egy ideje, így ők bevethetőek.

Igazi futballünnep várható, abban pedig biztosak vagyunk, hogy a zalaegerszegiek sem feltartott kezekkel, megadólag lépnek majd pályára. Sok függ természetesen a Milan hozzáállásától, de bárhogyan is alakuljon ez a meccs, azért azt nehezen tudjuk elképzelni, hogy adósak maradjanak a gólokkal a csapatok.

{"headTitle":"Zalaegerszeg-Milan","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-07-23 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"3.25 gól felett","odds":"1.88","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3928329] 2022-07-23 18:00:00 Zalaegerszeg - AC Milanx;