Női foci

Erős tippet találtunk a női foci-Eb-re!

  • varin
Címkék:

Megkezdi szereplését a norvég csapat, amely nem favoritja ugyan a tornának, de így is gálával kezdhet.

Szerda este Anglia soványka győzelmével rajtolt el a 2021-ről elhalasztott női labdarúgó-Európa-bajnokság, amely a hónap végéig tart. A mindössze 13 faultot hozó első mérkőzést követően kedden Norvégia és Észak-Írország lép pályára Southamptonban, az esélyek pedig egyértelműek, miként a tippünk is.

Próbáld ki te is a Logibetet, csatlakozz a nyerőkhöz!

A skandinávokra átlagosan 1.02-es odds körül fogadhatunk, ami jelzi, bizony a norvég csapat kiütéses győzelme várható. Az északírek kijutása egyébként nem kis meglepetéssel ér fel, hiszen legrosszabb csoportmásodikként pótselejtezniük kellett, ahol is Ukrajnát kettős győzelemmel búcsúztatták, ami óriási bravúr volt.

A selejtezők során egyébként Norvégia és Észak-Írország egy csoportban volt, az erőfölényt pedig szépen jelzi, hogy a norvégok oda-vissza vágtak egy laza hatost.

Noha lamentálhatnánk azon, hogy mekkora hendikep is fér bele (-3.0 egyébként az egál ázsiai hendi), de mi most inkább a lapokra fogadnánk. Ha ugyanis bántóan sima lesz a mérkőzés, nehéz laporgiát látni, különösen a skandináv hölgyek részéről.

A két csapat 2017 óta négyszer találkozott egymással, minden meccset legalább három góllal nyertek a norvégok, ám ami még talán ennél is érdekesebb, az a lapok eloszlása.

A négy mérkőzés alatt Norvégia 0, Észak-Írország pedig 2 lapot kapott úgy, hogy mindegyik találkozó tétmeccs volt.

A 90 perc levezénylését egy finn sporttárs, Lehtovaara kapta, aki ugyan nem tartozik a legunderesebb sporik közé, azért a sima meccseken nem ritkán marad 0-1 lapnál. Mindemellett a két fél 2018-as vb-selejtezőjét is lehozta egyetlen figyelmeztetéssel.

Gondolkozhatunk akár abban, hogy a norvégok nem kapnak egy lapot sem, de az 1.72-es szorzónál valamivel jobbnak véljük az under 2.0-s fogadást. Ebben az esetben tippünk csak akkor veszítene, ha legalább 3 lap kerülne felmutatásra, erre viszont egy ilyen simának ígérkező meccsen sok esélyt nem látunk.

{"headTitle":"Norvégia-Észak-Írország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-07-07 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2.0 lap alatt","odds":"1.98","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Nincs lap","odds":"7","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}