Magyar foci

Szétkapták a fogadók a Fradi oddsát a rangadón

  • mr.blonde
megosztom

A női NB I csütörtöki rangadóján a Diősgyőr a Ferencvárost fogadja. A fogadók alaposan lenyomták a fővárosiak szorzóját.

Ahogy globálisan, úgy Magyarországon is egyre inkább fejlődik a labdarúgás női szakága, ez pedig elsősorban a bajnokságunk színvonalán és kiegyenlítettségén jelentkezik elsősorban. A Ferencváros női csapata a kereteket tekintve egyértelműen a mezőny legerősebb garnitúrájával rendelkezik, ám az eddig lejátszott hat forduló során már két alkalommal is pontot vesztett - tette mindezt jóval esélytelenebb ellenfelekkel szemben.

A legutóbbi fordulóban a Fradi a nagy rivális MTK-t tudta legyőzni hazai pályán 4-2-re, amivel korrigálta korábbi botlásait, csütörtökön azonban jön az újabb rangadó a Diósgyőr ellenében.

A DVTK kezd talán leginkább felzárkózni a Fradi és az MTK duója mögé, így a miskolciakat egyre kevésbé szabad lebecsülnie a nagyoknak.

A két csapat legutóbbi 2019 novemberében játszott egymással, akkor nagy meglepetésre a Diósgyőr 3-1-es győzelmet aratott a fővárosban, ami akkor kereken 10-szeres szorzót fizetett.

Részben annak a találkozónak az eredménye miatt is, de a csütörtöki mérkőzéssel a bukmékerek jóval óvatosabban bántak. Az Unibeten 2.10-es nyitott például a Ferencváros győzelme, amit azonban a fogadók beérkező tétjei nagyon gyorsan redukáltak 1.57-ig.

Cikkünk írásának pillanatában viszont már ismét 1.70-1.80 környékén fogadható a Ferencváros győzelme, vagyis némi korrekciót vélhetünk felfedezni a piacokon.

Vajon igaza lesz a fogadóknak és megnyeri a Ferencváros a rangadót?

 

Borítókép: fradi.hu/FradiMedia
megosztom