Bulvár

Menstruáló Barcelona-játékosok miatt szakadt félbe a meccs

  • varin

A félidőben már 18-0-ra égett a Barcelona, a második játékrésznek neki sem kezdtek.

Fotó: oglobo.com

Izgalmasnak hangzó Flamengo-Barcelona mérkőzést rendeztek szerdán a brazil női Carioca bajnokságban. A házigazda Flamengo a fogadóirodák szerint hatgólos favoritként várta a találkozót, és már félidőben 18-0-ra vezetett, ám végül a második félidőre már nem jöttek ki a játékosok. Az ok igen prózai, az ellenfélnél nem voltak elegen.

Mint arról egy brazil forrás beszámolt, a Barcelona mindössze nyolc mezőnyjátékossal kezdte a mérkőzést, több hölgy ugyanis menstruációs problémák miatt nem tudott pályára lépni. Az első félidő hajrájában aztán még egy játékos megsérült, a helyi szabályok szerint pedig ha kevesebb, mint nyolc mezőnyjátékos van egy csapatban, a mérkőzést félbe kell szakítani.

A góleső egyébként a Flamengo csapatát is megzavarta elsőre, a hazaiak ugyanis úgy számolták, hogy 19 gólig jutottak, ám ezt csakhamar kijavították 18-0-ra hivatalos oldalukon. 

Hogy a mérkőzést végül befejezik-e vagy megkapja a 3 pontot játék nélkül a Flamengo, azt egyelőre nem tudni, mindenesetre csak reménykedni tudunk benne, hogy a Barcelonának egy hónap múlva nem lesz ugyanekkor mérkőzése.