Logibet

Szeretnél nyáron is kaszálni? Mutatjuk a legjobb ötleteket!

  • Logibet

Több sportág is javában zajlik majd a nyáron, a fociban pedig jönnek a felkészülési találkozók. Íme az ajánlott tipsterek!

A Bajnokok Ligája szombati döntőjével véget ért az idei klubfutball-szezon, az elit bajnokságok és kupák pihenőre vonulnak. Sok sportfogadó is szünetet iktat be ilyenkorra, és valóban kell is a feltöltődés, illetve relaxálás, de akik a kánikulában is nyerni szeretnének, annak bőségesen lesz lehetősége.

Tenisz

Elsődlegesen persze a tenisz szerelmeseinek vannak jó ötleteink, hiszen a Roland Garros javában tart, a francia salakos verseny után pedig hamarosan fűre költöznek a legjobbak.

A wimbledoni tenisztornára egy különlegességgel készülünk a Logibeten, így érdemes lesz kitartóan figyelni mindkét oldalt.

Aki tehát nyerni akar a Garroson vagy a nyári tornákon, számára több remek ajánlatunk is van, hiszen a Logibet tippmesterei hagyományosan jól teljesítenek teniszben. Íme az ajánlataink a következő hetekre:

A Logibet legjobb tenisztipsterei
Tippmester Tenisz tipp Profit ROI
RyanFawcett 571 +794.56 17.86%
balazs512 436 +793.42 20.72%
th3k1ngl2p 773 +169.90 10.97%
krecsak1 437 +164.60 9.03%

 

Foci

Nincs hatalmas pihenő a labdarúgásban sem, hiszen júliusban már javában zajlanak majd a nemzetközi kupák selejtezői, a Ferencváros például már az első napokban pályára is lép a hetedik hónapban.

Addig is érkeznek viszont a felkészülési találkozók, azt pedig jól tudjuk, megfelelő információk esetén barátságos meccsekkel még sokkal könnyebb is nyerni, mint bármi mással. Noha az mindig kérdéses, melyik tippmester mennyire ássa bele magát a felkészülési találkozókba, azért van néhány ötletünk, hogy kiket lesz érdemes követni a tópartról is. Varin előszeretettel fogad barátságos meccsekre, de valószínűleg Karlsson, ZeBerDee10 vagy buszkec is ellát minket néhány tanáccsal.

 

Darts

Júniusban a darts szerelmesei sem unatkoznak majd, hiszen Berlinben a Premier League döntője következik, így eldől, hogy Jonny Clayton, Michael van Gerwen, James Wade vagy Joe Cullen nyeri-e a trófeát. Mindemellett lesz még a nyáron World Matchplay és egyéb rangos tornák is, így a fogadók aligha unatkoznak majd. Aki pedig MoneyMakerrel tart akár a Logibeten, akár a Discord-csatornáján, valószínűleg szép profitra tesz majd szert, hiszen tippmesterünk kiváló dartsos eredménysorral büszkélkedhet.

 

Amerikai Sportok

Amerikában ilyenkor sem áll meg az élet, így akik baseballra, kosárlabdára vagy jégkorongra fogadna, még hetekig bőségesen megteheti. Ráadásul a női elitliga, a WNBA még csak most kezdődött el, így erre különösen érdemes figyelni.

A Logibet legújabb partnere, a Sports Model Analytics éppen ilyen ligákra kínál tippeket, a WNBA-profil pedig egyébként is az egyik legígéretesebb mind közül, így jó ötletnek tűnhet betárazni egy SMA-előfizetéssel is a nyári időszakra.


Érdemes tehát nyáron is a Logibettel tartani, hiszen a tippmesterek ilyenkor sem pihennek, így aki szeretne nyaralás közben is kaszálni, csatlakozzon a Logibethez, csatlakozzon a nyerők táborához!

 

Nyáron is szeretnék kaszálni a legjobb tippekkel!