Sportfogadás

Így nyerhetsz egy olyan ligával, amire valószínűleg még sohasem fogadtál!

Partnerünk legígéretesebb tippmestere debütál a Logibeten. Mutatjuk, miért fogadj WNBA-re a következő hónapokban.

 

Kattints és kaszálj te is speciális, amerikai tippekkel!

A Logibet néhány hete kötött partnerséget egy amerikai piacokra szakosodott, analitikai alapon működő tippadó szolgáltatással a Sports Model Analyticsszel. Március vége óta folyamatosan érkeznek a tippek a különböző profilokra, így például a szezon során igen szépen lehetett nyerni az NBA-tippekkel. Május elején viszont kezdetét vette a WNBA-szezon, amely még több profitot és izgalmas éjszakákat ígér.

Az SMA-s WNBA-tippmester részletes statisztikái
Tippszám Profit ROI Találati arány
230 +64,9 14,11% 57%

Mint az a számokból is látható, az eredmény kiváló, amely a nem túl magas minta miatt egyelőre óvatosan kezelendő, mindenesetre partnerünk, elárulta, pontosan hogyan is működik a WNBA-modell, amely valóban igen izgalmasan hangzik.

Így működik a WNBA-tippmester

A Sports Model Analytics WNBA-tippjei az úgynevezett PIE-modellen alapulnak, amely hatékonyságot mér játékosok és csapat szintjén egyaránt. 

A WNBA-re optimalizált modell folyamatosan figyelemmel kíséri és objektíven méri a hatékonyságot, akár egyetlen támadásra is lebontva, ezáltal készít előrejelzéseket. A hatékony mérőszámok segítségével az elhibázott line-okon tudunk értéket találni" - áll a leírásban, amely ismerteti, hogy játéknaponként átlagosan 1 tipp várható a tippmestertől.

 

Így kaphatod meg a tippeket

Az SMA-s tippmesterekre egy külön csomagban lehet előfizetni, amely független a Logibet Normál vagy PRO csomagjaitól, vagyis párhuzamosan is futtathatóak. Az SMA-s csomagra való előfizetés esetén a 8 analyticses tippmester bármelyikére feliratkozhatsz, a tippekről pedig ugyanúgy értesülhetsz, mint egy normál tippmester esetében, vagyis e-mailen és pushon keresztül.

 

Érdekelnek a profi WNBA-tippek!