Egyéb

5 tény az online kaszinókról, amelyekről mindenki azt hiszi, hogy igazak

Címkék:

Az online kaszinók világa tele van izgalmakkal és kihívásokkal.

Ugyanakkor számos olyan tény is közkézen forog, amelyekről mindenki azt hiszi, hogy valóban így vannak. De vajon tényleg így van? Cikkünkben bemutatunk néhány mítoszt, amelyek valójában nem igazak. Szó lesz magáról az online szerencsejátékról, az online casino ingyen bonusz lehetőségekről, és a fizetési módokat és a mobilos játékot körüllengő hiedelmekről is.

Az online szerencsejáték illegális

Ez az állítás természetesen nem igaz. Az online szerencsejáték szabályozás értelmében a szerencsejátékban való részvétel nem illegális. A törvény lehetővé teszi ugyanis, hogy a játékosok bármilyen online oldalon regisztráljanak, majd ott játszanak. A kaszinók üzemeltetői azonban csak akkor működhetnek legálisan online, ha rendelkeznek Magyarországon szárazföldi kaszinóval is.

A legtöbb hazánkból is elérhető oldal azonban más ország joghatósága alá tartozik. Az ottani törvények szerint tehát a működésük is teljesen legális. Látható tehát, hogy ha valaki játékosként regisztrál, akkor nem érheti semmilyen jogi hátrány.

Az online kaszinó bónuszokat nem lehet kihasználni

Ez egy elég gyakori mítosz, és természetesen ez sem igaz. Abban az esetben, ha valaki egy megbízható oldalon regisztrált, akkor nagyon hasznosak lehetnek a bónuszok. Ezzel kapcsolatban egy dolgot kell szem előtt tartani. Az igénybevétel előtt mindig el kell olvasni a bónuszra vonatkozó feltételeket, amelyet a kaszinók minden esetben feltüntetnek a bónusz kiírása mellett.

Ha valaki okosan használja a bónuszokat, akkor számos előnyt tudhat magáénak. Egy befizetés nélküli ingyen bónusz például tökéletes lehet arra, hogy felfedezzük a kaszinót, megismerjük a játékokat. A befizetéshez kapcsolódó bónusz pedig növelheti a bankrollt és megnövelheti a játékra költhető összeget. Az egyetlen dolog, amit figyelembe kell venni, az nem más, mint a szabályok ismerete, és az azoknak megfelelő játék.

Pénzfelvételhez csak ugyanaz a fizetési mód használható, mint amit befizetéshez használtunk.

Általában ez az állítás sem igaz. Az online kaszinók ma már borzasztóan sok fizetési módot elfogadnak, amelyek többsége befizetésekhez és kifizetésekhez is használható. A kaszinók többsége nem szűkíti le a választási lehetőséget azzal, hogy arra kényszeríti a játékosokat, hogy akár napokkal, hetekkel korábban eldöntse, hogy a nyereményét milyen formában szeretné kivenni. Ennek megfelelően a legtöbb kaszinónál elválik a befizetés és a kifizetés folyamata.

A mobil kaszinó rosszabb élményt nyújt, mint a hagyományos online kaszinók

A legtöbb kaszinó ma már tökéletesen optimalizált weboldalt használ, amelyek a jóval kisebb mobil képernyőkön is remek felhasználói élményt nyújtanak. Sőt, sok kaszinó ma már saját mobil applikációval is rendelkezik, amelyek használatával szintén nem lehet panasz a játékok és a kaszinó minőségére. Ezek előnye ráadásul, hogy letölthetők a készülékre, és akár egy kattintással be is lehet jelentkezni. De akár a mobil böngészőjében, akár applikációban használja valaki a választott kaszinó oldalt, abban biztos lehet, hogy nemcsak a játékok, de még a fizetési módok és bónuszok tekintetében is ugyanazokat a lehetőségeket találja meg.

Az online kaszinók nem fizetik ki a nyereményeket

Ez már csak azért sem igaz, mivel számos alkalommal már lehetett a vezető hírek között olvasni arról, hogy valaki nagyobb összeget nyert egy online kaszinóban. Egy megbízható, licensszel rendelkező kaszinó esetében soha nem lesz probléma a kifizetésekkel. Az azonban előfordulhat, hogy valaki nem olvasta el például egy bónusz felhasználási feltételeit, és nem teljesítette maradéktalanul a követelményeket. Ilyen esetben a kaszinó nem köteles kifizetni a bónuszból származó nyereményt. Azonban ha valaki pontosan betartja a fogadási követelményeket, akkor nem lesz akadálya a kifizetésnek.