Érdekesség

Egész olcsón megúszták, hogy 5 millió dollárt loptak egy kaszinóból

Lecsuktak két nőt Floridában, miután kiderült, hogy közel 5 millió dollárt loptak el a kaszinóból, ahol dolgoztak.

Két nőt letöltendő börtönbüntetésre ítéltek, további hat személy ellen pedig még folyik az eljárás az egyesült államokbeli Floridában. A vád szerint a csoport összesen több, mint 5 millió amerikai dollárt lopott egy kaszinóból. 

A 44 éves elsőrendű vádlott a kaszinó volt alkalmazottja, négy év három hónap börtönbüntetést kapott, míg barátnője, az ügy 31 éves másodrendű vádlottja hat hónap letöltendő szabadságvesztésre ítéltetett. 

Az ügyben további három személy esetében mondta már ki a bíróság a bűnösségüket, de ítéletet majd csak a következő hónap végén hozhatnak az esetükben. 

A kerületi ügyészség szerint 2011 januárja és 2015 májusa között a kaszinó akkori alkalmazottjai a játékgépek machinálásával olyan vouchereket nyertek, amelyeket aztán készpénzre is be tudtak váltani. A csoport több, mint 5 millió dollárt, mostani árfolyamon 1,5 milliárd forintot tulajdonított el ezzel a módszerrel a Miamiban található kaszinótól. 

Azt nem mondhatni, hogy az elsőrendű vádlott rosszul gazdálkodott volna az ellopott pénzzel, ugyanis ingatlanok és járművek vásárlásába fektetett, valamint egyéb befektetéseket is eszközölt valamint gyereke főiskolai tandíját is befizette a pénzből. 

focusgn.com/