NB II

Kedvenc overes csapatunkhoz nyúlunk az NB II-ben

  • varin

Elölről és hátulról is a második csapat találkozik vasárnap kora délután. Van jobb tipp, mint a papírforma.

Kiváló formának örvendő csapatok ugranak egymásnak vasárnap délután Tatabányán, ahol a Budaörs a Csákvárt fogadja. Noha a tabellán 17 pont a különbség a felek között, akad sokkal bölcsebb tipp, mint a sablonos hazai.

A visszafogott szezonrajt után a Budaörs az utolsó tíz bajnokijából kilencet megnyert és nehéz elképzelni, hogy éppen a kiesés elől menekülő Csákvár ellen szakad meg a széria. Ugyan ez a csapat már nem az a Bognár-féle támadó gépezet, ám a mérkőzésenkénti gólátlag így is közel 3-as. Hazai pályán eddig különösen termékeny volt Márkus Tibor legénysége, hiszen öt bajnokin összesen 22 gól esett, mindössze egy darab 1-0 csúfítja az eredménysort.


>>> Még több ingyenes tippre vágysz? Itt megnézheted a logibetes profik napi tippjeit! Iratkozz fel ingyen és mi minden nap e-mailben küldjük a tippeket! <<<


Ami a Csákvárt illeti, messze a bajnokság legoveresebb csapatáról van szó. 15 meccsen 58 gól esett és sem az összes gólszámot, sem a 34 bekapott találatot nem tudja megközelíteni egyetlen gárda sem. Mentségükre szóljon, a 24 lőtt találat az NB II 19. helyéről olyan szám, amelyet csak három együttes tudott felülmúlni.

Az utóbbi hetekben viszont kijutott végre a jóból a tavalyi meglepetéscsapatnak, zsinórban három győzelemmel jelezték igényüket az NB II-re, ám a veszély még korántsem múlt el, hiszen ponthátrányban vannak Madarászék a bentmaradást jelentő 17. helyhez képest.

Azon túl, hogy a Csákvár idei 15 bajnokijából 13 over lett, 12-szer pedig a BTS is zöldült, a két csapat is szeret egymás ellen igencsak lendületes meccseket játszani.

A két csapat 2015 óta kilencszer találkozott, nyolc over mellett a gólátlag 3.66 volt.

Remek formában van mindkét csapat, a Budaörs egyedül is meglőheti az overt ennek a csákvári védelemnek, ám ha a vendégek nem az egy pontért érkeztek, ők is kivehetik a részüket a gólparádéból, amelyre igencsak korrekt szorzót kapunk. 

{"headTitle":"Budaörs-Csákvár","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-11-08 13:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2.5 gól felett","odds":"1.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3374788] 2020-11-08 13:30:00 Budaors - Csákvári FCx;