Tipp

Óriásit kaszálhatsz ezzel az elhibázott szorzóval!

A Discordon vette észre egyik fogadótársunk a remek lehetőséget. Szinte banki kamattal ér fel ez a tipp!

Többször érveltünk már amellett, miért is éri meg csatlakozni a Discord-szerverünkhöz, az viszont különösen nagy boldogsággal tölt el minket, amikor egy fogadótársunk ötletét "promózhatjuk". Ezúttal a Logibeten is igen aktív és eredményes krecsak1 észrevételéről számolhatunk be, aki kiszúrt egy hibás szorzót, amelyben elképesztően nagy érték található.

Regisztrálj itt és gyorsan játszd meg ezt a tippet!

Az esti Arsenal-Leicester mérkőzésre a cbet kínálja a fenti fogadási lehetőséget, amely magyarra lefordítva annyit tesz, hogy lesz-e szöglete az első félidőben az Ágyúsoknak. Ha legalább egy sarokrúgást elvégeznek, pénzünk 1.75-szörösét kaphatjuk vissza, ami egy nyilvánvalóan fantasztikus tipp.

Talán mondani sem érdemes külön, de az Arsenal szinte minden meccsén zöldült ez a lehetőség idén, így óriási bukmékeri hibáról beszélhetünk, amelyet még ha esetleg nem is fizet ki az iroda, akkor is megéri lecsapni a lehetőségre.

Miért regisztrálj a cbetre?

A cbet a Hathárom egyik legújabb partnere, amely a nemzetközi fogadóirodák közül az egyik legnagyobb kezdő bónusszal csábítja játékosait. Az akár 200€-s első befizetési bónusznak nem nehezek a feltételei, cserébe viszont az iroda kiváló ajánlatokkal, játékokkal és széles fogadási repertoárral várja fogadóit.
 

Regisztrálj most a cbet-re és pakold meg 200€-val a fenti tippet!
 

cbet