Premier League

Ezzel a tippel próbálkozunk meg a Szentek és a Sasok csatáján

  • Tomihmv

1.76-szoros szorzójú tippet néztünk ki a felek bajnokiján.

A Manchester United-Leicester összecsapás mellett terítékre kerül egy Southampton-Crystal Palace ütközet is a Premier League-ben kedden, amely meccsel jelen cikkünkben foglalkozunk.

A Szentek pocsék formában várják a hétközi ütközetet, ugyanis az elmúlt öt tétmérkőzésükön egy döntetlen (Leicester) mellett négy vereséget tudnak felmutatni. Igaz, tegyük hozzá, hogy a vesztes összecsapásokon rendre házon kívül szerepeltek, de azért az még így is meglepő, hogy például a West Bromwich ellen 3-0-ra tudtak kikapni.

Ennek köszönhetően a Southampton a 17. pozícióban áll, azonban mivel a Fulham hétfőn este nem tudott nyerni, így a gárda bennmaradt és meghosszabbította élvonalbeli tagságát.

A keddi összecsapáson egyébként Smallbone, Bertrand , Romeu és Ings sem áll a csapat rendelkezésére, ugyanakkor a hétvégén, kölcsönszerződése értelmében nem játszó Minamino, visszatérhet társai közé.


>>>REGISZTRÁLOK A CBET-RE ÉS KÉREM A 200 EURÓ ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


cbet

A Crystal Palace sincs élete formájában, de pozitív töltettel várhatja a találkozót. A Sasok ugyanis a hétvégén 2-0-ra nyertek az utolsó helyezett Sheffield United otthonában, így sikerült lezárniuk a négy meccsből álló nyeretlenségi sorozatukat.

Azon sikernek köszönhetően megszilárdították 13. helyüket, ennél előrébb már aligha, hátrébb viszont simán kerülhetnek a végelszámoláskor.

A londoniaknál ugyanakkor továbbra is sok a kimaradó, Tomkins, McArthur, Wickham, Sakho, Hennessey és Ferguson biztosan nem lép pályára közülük kedden.

A bukiknál a hazaiak az esélyesebbek, de nem fogadnánk rájuk, igaz, a vendégekre sem, hiszen egyik gárda sincs élete formájában. Mivel nincs különösebb tét egyik fél számára sem, így mindkét alakulat felszabadultan léphet pályára, és akár össze is hozhatnak egy jó meccset.

Véleményünk szerint legalább egy olyat, ahol mindkét csapat betalál, amely fogadási opciót, ilyen szorzón (1.76), érdemes lehet megpróbálni a felek randevúján.

{"headTitle":"Southampton - Crystal Palace","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-05-11 21:15","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt","odds":"1.76","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}
[3411667] 2021-05-11 21:15:00 Southampton - Crystal Palacex;