Premier League

Ez egy nyerő tipp lehet az Everton-Tottenhamre

  • Tomihmv

Mindkét csapat pocsék formában várja a péntek esti csörtét, ebből próbálnánk meg profitálni.

Pénteken elstartol a Premier League 32. fordulója, a nyitómérkőzést pedig a Goodison Parkban rendezik, ahol az Everton a Tottenham együttesét fogadja.

A hazaiak pocsék passzban várják a találkozót, hiszen az elmúlt öt tétmeccsükön nem tudtak nyerni. Három vereség után, a kéthetes kényszerleállást követően, legalább már döntetlenekre jók voltak, igaz, az ikszet a Brightonnal és a Crystal Palace csapataival hozták össze.

Hiányzók terén is igen gyászosan állnak a liverpooliak, ugyanis Bernard, Mina, Doucouré, Delph és Gbamin is biztosan kimarad, míg Allan, King, André Gomes és Calvert-Lewin szereplése erősen kérdéses.

Ami a vendégeket illeti, a Tottenham sincs élete formájában, az utolsó öt találkozójából ugyanis mindössze egy meccset tudott megnyerni (Aston Villa). Ezen intervallumban többek közt szégyenszemre kiesett az Európa Ligából a Dinamo Zágráb ellen, a Newcastle ellen csak remire volt jó, míg az Arsenaltól és a Manchester Unitedtól kikapott. Utóbbitól pont a legutóbbi fordulóban, méghozzá előnyből, míg előtte a Szarkákkal ikszelt, vagyis a pihenő itt sem változtatott sokat a dolgokon.


>>>REGISZTRÁLOK A CBET-RE ÉS KÉREM A 200 EURÓ ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


cbet

Hiányzók terén legalább jól állnak a londoniak, Aurier és Alderweireld már az MU elleni meccsen visszatértek, vagyis pénteken biztosan csak Doherty és Davies marad ki sérülés miatt.

A gárdák mérkőzése egyébként rangadónak számít, hiszen egyrészt az Európa Ligáért küzdenek, másrészt, amíg a hazaiak a nyolcadik, addig a vendégek a hetedik helyet foglalják el. A csapatok között egy pont a differencia, igaz, a Spurs eggyel több találkozót vívott meg.

A tét tehát óriási, a felek formája viszont pocsék, kiszámíthatatlan, hogy mire mennek egymással, amivel a bukik is így vannak, pláne, hogy mindkét oldalon kőkemény eredménykényszer lesz. Így egy feszült, szoros, kiélezett csata várható, ahol bizony potyoghatnak a büntetőlapok.

A bukmékerek 3,5-re lőtték be a határt, amit az előjelek, a felek februári kupameccse (hat sárgát hozott az akkori FA Kupa találkozójuk), illetve az alapján, hogy Michael Oliver lesz a játékvezető (aki mostanság szórja a büntetőlapokat), szerintünk "megcsinálhatnak" a gárdák. Avagy úgy véljük, hogy jó eséllyel születik négy vagy több büntetőlap a csapatok pénteki csörtéjén, így ilyen szorzón megpróbálkozunk ezzel a tippel.

{"headTitle":"Everton - Tottenham","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-04-16 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Büntetőlapok száma 3,5 felett","odds":"1.87","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}
[3411662] 2021-04-16 21:00:00 Everton - Tottenham Hotspurx;