Bajnokok Ligája

Van elég jó ez a PSG ahhoz, hogy továbbjusson?

  • varin

A párizsiaknak legalább két gólra van szükségük az Etihadban. Csodát tesznek Neymarék a Manchester City ellen?

Drámai túlzás lenne azt állítani, hogy a Manchester City már Párizsban pontot tett a továbbjutás végére, mindenesetre a 2-1-es előny igencsak markáns fórnak mondható. A párizsiaknak gólokat kell rúgniuk, a cbet által kínált 6.67-szeres odds a továbbjutásukra pedig nem véletlen. De van olyan jó csapat a PSG, hogy kiüsse ilyen helyzetből az angolokat?

{"headTitle":"Manchester City-PSG","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-05-04 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Manchester City","odds":"1.69","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4.36","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"PSG","odds":"4.77","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}

Rendkívül ellentétes félidőt hozott a két csapat franciaországi mérkőzése, az első 45 perc alapján némi túlzással arra lehetett számítani, hogy Neymarék már az odavágón eldöntik a továbbjutást. A gyors PSG-futballra nemigen volt ellenszere a Citynek, Neymart nem tudták tartani Stonesék, a Manchester játéka pedig rendkívül pontatlan és gyenge volt. Guardiola csapatához méltatlan módon rengeteg eladott labdával és hosszú indítással operáltak Mahrezék.

A második félidőben aztán minden megváltozott, a City ugyan két szerencsés góllal, de messze nem érdemtelenül tudott fordítani, a végén pedig emberhátrányban már csak az 1-2 tartására volt erejük Mbappééknak, aki egyébként meglepően láthatatlan 90 percet produkált.

Ha érdekel a legnagyobb elérhető bónusz, kattints a részletekért!

Pochettinóéknak persze lesz miből reményt meríteniük, hiszen a Lyon idén egyszer már nyert az Etihadban olyan arányban, amely most továbbjutással érne fel, ráadásul az első 45 percben tényszerűen sokkal jobb volt a PSG.

A katalán mester ezúttal is irigylésre méltó helyzetben van, hiszen a legnagyobb problémája csak az, hogy Zinchenko vagy Cancelo kezdjen a szélen, máskülönben hiányzója nincs a Citynek. A túloldalon a hosszú ideje sérült Bernat és az eltiltott Gueye is kimaradt a keretből, és bár Mbappé kapcsán továbbra is sérülésről lehet hallani, valószínűleg vállalja a játékos a világbajnok.

"Egyelőre még nem tudjuk, mi is történik majd holnap, de hétfőn még egyedül edzett. Reméljük, a mérkőzés idejére rendben lesz, mert hatalmas szükségünk van rá, a továbbjutás igazi kihívás számunkra ebből a helyzetből.

Ez az a helyzet, amikor már senkit sem kell motiválnunk külön, hiszen a célunk egyértelmű: két gólt lőni úgy, hogy egyet sem kapunk. Ha a múlt heti első 45 percet át tudnánk menteni Manchesterbe is, akkor lehet esélyünk, de nagyon nehéz dolgunk lesz, hiszen a City egy évek óta együtt készülő és épülő csapat" - nyilatkozta Pochettino, utalva arra, hogy Mbappé szereplése valóban kérdőjeles.

Ha a tinisztár nem léphet pályára, az egyértelműen óriásit vet vissza a franciák esélyein, majdhogynem reménytelenné téve számukra a párharcot. Ez a faktor természetesen olyan, amit nem szabad kihagynunk a fogadásból sem, éppen ezért mi inkább csak a speciális piacon próbálunk nyerni.

Az első mérkőzésen látványosan szenvedett és háromszor is szabálytalankodott Mitchel Bakker, a párizsiak szélsője, akit még Neymar is többször lehordott a sárga földig. Noha a lapok kétségtelenül nehéz terep ezen a meccsen, a holland bekknek egy sárgát azért megszavazunk. Másik tippünk Riyad Mahrezre vonatkozik, aki szenzációsan játszott az első meccsen is, valószínűleg a lövőkedvével itt sem lesz probléma. Végül pedig amolyan fűszerként Marquinhos lövéseivel is kísérletezünk, aki a Bajnokok Ligájában fontos gólokat szerzett, így reménykedünk benne, hogy legalább kétszer célba veszi Ederson ketrecét is.

{"headTitle":"Manchester City-PSG","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-05-04 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mitchel Bakker lapot kap","odds":"4.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Marquinhos lövései: 2 vagy több","odds":"5.18","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Mahrez lövései: 3 vagy több","odds":"2.28","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}
[3557622] 2021-05-04 21:00:00 Manchester City - Paris Saint Germainx;
cbet