Premier League

Ennyiért biza kivesszük az Arsenalt!

  • Tomihmv

Londoni városi rangadót vívnak vasárnap az Ágyúsok, de ilyen szorzón nem tudjuk otthagyni őket.

Vasárnap két ütközetre kerül sor a Premier League-ben, amelyek közül kiemelkedik az Arsenal-Fulham londoni városi rangadó.

A hazaiak jó passzból várják az összecsapást, hiszen az elmúlt két tétmeccsüket megnyerték, és ezeken 7-0-s gólarányt tudnak felmutatni. Előbb a Sheffield United otthonában győztek 3-0-ra, aminek köszönhetően a kilencedik pozícióba jöttek fel a bajnokságban, majd csütörtökön 4-0-ra mosták le a pályáról a Slaviát Prágát az Európa Liga negyeddöntőjében, így bejutottak a sorozat elődöntőjébe.

Hiába hiányzik tehát Aubameyang a csapatból, mégis sziporkáznak góllövés terén az Ágyúsok. A gaboni csatár mellett David Luiz, Tierney és Ödergaard maradhat ki a hét utolsó napján, azonban ezen futballisták a fentebb említett két meccsen sem léptek pályára, vagyis Arteta mester az utóbbi hetek sikercsapatát vetheti be.


>>>REGISZTRÁLOK A CBET-RE ÉS KÉREM A 200 EURÓ ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


cbet

Ami a vendégeket illeti, a Fulham enyhén szólva sem várja jó passzból a találkozót. A kisebbik londoni gárda ugyanis az elmúlt négy tétmeccsén (Manchester City, Leeds, Aston Villa, Wolves) rendre kikapott, vagyis a kéthetes pauza után sem tudott formába lendülni.

A fekete-fehérek ráadásul ezen vereségeknek köszönhetően hatpontosra "hizlalták" hátrányukat a már bennmaradó pozícióban lévő, 17. helyezett Newcastle együttesével szemben, méghozzá úgy, hogy eggyel több meccset játszottak, mint riválisuk. 

A gyenge produkció mellett Scott Parker mester pedig akár négy játékosára sem számíthat az Emirates Stadionban, mivel Cairney és Kongolo biztosan kimarad sérülés miatt, míg Lookman és Rodák játéka kérdéses.

Az előjelek alapján ez a meccs bizony az Arsenalnak áll, amihez érdemes hozzátenni azt, hogy ősszel idegenben 3-0-ra verte az újoncot (egyébiránt a felek utolsó hat egymás ellenijét rendre a piros-fehérek nyerték), illetve minőségibb csapattal is rendelkezik. Így pedig ilyen szorzón egész egyszerűen nem tudjuk otthagyni az Ágyúsok sikerét, így rájuk fogadunk a vasárnapi londoni rangadón.

{"headTitle":"Arsenal - Fulham","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-04-18 14:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Arsenal","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}
[3411659] 2021-04-18 14:30:00 Arsenal - Fulhamx;