Premier League

Ezt néztük ki a Newcastle-Manchester Cityre

  • Tomihmv

Bő kétszeres szorzójú tippet küldünk csatába a felek pénteki randevúján.

Pénteken elstartol a Premier League 36. fordulója, a játéknap nyitómérkőzését pedig Newcastle-ben rendezik, ahova a Manchester City látogat.

Noha a vendégek az elmúlt héten meglepetésre 1-0-s előnyről 2-1-re kikaptak a Chelsea ellen otthoni környezetükben, mégis bajnokként utazhatnak a Sports Direct Arénába. Mindez annak köszönhető, hogy kedden a városi rivális Manchester United kikapott a Leicestertől, avagy játék nélkül kaparintották meg az aranyérmet.

Emiatt Pep Guardioláék mostantól kezdve borítékolható, hogy a május végi Bajnokok Ligája fináléjára tartalékolnak. Legalábbis igen meglepő volna, ha a katalán tréner a hátralévő bajnokikon rendre a legjobbjaival állna fel. Igaz, simán megtehetné ezt a mester, mivel egyedül csak De Bruyne bajlódik sérüléssel a manchesteriek közül, a többiek egytől egyig bevethetőek lesznek.

A Newcastle számára is tét nélküli már a hátralévő három kanyar, hiszen a Szarkák kiharcolták a bennmaradást. Ezt egyébként a múlt heti, leicesteri sikerükkel (4-2) érték el, vagyis jó passzban várhatják a Manchester City elleni csörtét.


>>>REGISZTRÁLOK A CBET-RE ÉS KÉREM A 200 EURÓ ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


cbet

A hazaiaknál ugyanakkor továbbra is sok a hiányzó, Hayden, Lascelles, Darlow, Fraser és Wilson sérülés, míg Schar eltiltás miatt nem léphet pályára pénteken.

A bukmékereknél természetesen a vendégek a meccs toronymagas esélyesei, amivel egyet kell értenünk, de így, hogy mindkét félnek teljes mindegy, hogy milyen eredményt ér el, nem erőltetnénk a kimenetelre való fogadást, még hendikeppel sem.

Szerintünk a gólokban lehet érték, méghozzá abban, hogy mindkét csapat betalál. A Manchester City találata gyakorlatilag borítékolható, vagyis igazából csak az a kérdés, hogy a Newcastle képes-e gólt szerezni.

A felek elmúlt három egymás ellenijén nem találtak be a Szarkák, de ha úgy játszanak, mint egy hete a Leicester otthonában, akkor minden esélyük meglesz erre. Avagy úgy véljük, hogy 2.05-szörös pénzért érdemes lehet megrizikózni ezt a tippet, mi legalább is látunk benne potenciált.

{"headTitle":"Newcastle - Manchester City","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-05-14 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt","odds":"2.05","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}
[3411705] 2021-05-14 21:00:00 Newcastle United - Manchester Cityx;