Férfi kézi BL

Egy biztonsági tipp a Barcelona - Szeged rangadóra?!

  • mr.blonde

A Barcelona számára már teljesen lényegtelen az eredmény, a Szeged egy győzelemmel még lehet második.

Bár sokáig úgy tűnt, hogy a MOL-Pick Szeged csapatának vérmes reményei is lehetnek a csoportelsőségért vívott harcban, sajnos a tavaszi meccsek nem úgy sikerültek a Tisza-partiaknak, ahogy azt szerették volna. Az Aalborg elleni döntetlen és a flensburgi vereség megpecsételte a csapat sorsát, így picit elhalványodott a PSG elleni szenzációs bravúrgyőzelem is.

Jelen állás szerint szinte biztosra vehető, hogy a Szeged a harmadik helyen zárja a csoportkört, vagyis a Veszprémmel találkozhat majd a negyeddöntőben.

A Barcelona ebben a rendkívül kiegyenlített mezőnyben is kiemelkedő idén, amit jól tükröz, hogy ez a meccs a katalánok számára nem oszt, nem szoroz. A Barca egyetlen vereséget szenvedett el idáig - éppen Szegeden az első fordulóban maradt alul - gyakorlatilag nagyon megszorítani sem tudták, így nem csoda, ha a bukmékerek sima hazai győzelmet jósolnak.

Pastor mester utasításaira szüksége lesz a csapatnak

Éppen ez azonban a szerencsénk, mert így lehetőségünk van egy biztonsági tipp fabrikálásához. Az nem kérdés, hogy egy egyenes kieséses párharcban a Barcelona saját tábora előtt valóban megérdemli ezt a szorzót. Viszont ez a meccs tulajdonképpen tét nélküli, így a sérülések elkerülése legalább olyan fontos, mint a becsületes helytállás.

Tekintve, hogy mindkét oldalon rutinos, nemzetközi klasszisok játszanak, így olyan nagy feszültségre ilyen körülmények között nem számolhatunk. A presztízs nyilván mindkét oldalon fontos.

Mivel a bukik nagyon beárazták a Barcelonát, mi inkább a szegedi oldal felé mozdulnánk el. Nem feltétlenül amiatt, mert oly' meggyőző lett volna a Pick mostanában, sokkal inkább a tét nélküliség okán.

Ti mire fogadnátok ezen a meccsen?

 

 

 

 

 

{"headTitle":"Barcelona - Szeged ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-29 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Szeged +7,5","odds":"1.44","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}