Kerékpár

4.80-as odds a favorit - köszönjük, elfogadjuk!

  • Cesc18

Szombaton az Omloop nyitja a tavaszi klasszikusok sorát, 2017 után pedig ismét belga győztese lehet a versenynek.

75. alkalommal kerül megrendezésre az Omloop Het Nieuwsblad, amelynek Belgium Flamand régiója ad otthont. Hagyományosan ezzel a versennyel veszi kezdetét a tavaszi egynapos klasszikusok sora. 200 kilométer, emelkedők és kockakövek várják a mezőnyt, illetve a meteorológiai előrejelzések szerint hideg, esős, szeles idő. Itt tehát csak a legkeményebbek maradhatnak talpon, azok akik bírják a nehéz terepet és a rossz időt. 

Ilyen lehet például a kétszeres győztes Greg van Avermaet. A CCC sztárjának minden évben ez az első igazán fontos versenye és természetesen a mostani előtt is rettentően motivált. 

Nagyon jól érzem magam és úgy gondolom, hogy a formám éppen jó, hanem jobb, mint a korábbi évek ezen szakaszában. Az elkövetkezendő hónapokban a klasszikusokra fókuszálok, így számomra ezen a hétvégén kezdődik a szezon. 

- nyilatkozta Van Avermaet, aki mellé a CCC egy meglehetően erős csapatot állított. 

Amikor a belga a narancssárgákhoz igazolt, akkor sok versenyen magára maradt, most viszont ott lesz mellette többek között Matteo Trentin, aki egyben egyik kihívója is. Mondhatni két emberrel támadhat a CCC, de azért a kapitány GVA lesz, akinek sokkal jobban fekszik ez ez útvonal. Trentin inkább vasárnap, a Kuurne-Bruxelles-Kuurne-n lehet tényező. 

Véleményünk szerint tehát Van Avermaet-nek nem igazán kell tartania Trentintől. Sokkal inkább a címvédő Zden Stybartól, illetve attól a Wout van Aerttól, aki kifejezetten szereti a rossz időt és azt, ha minél keményebb egy verseny. Viszont nagy kérdés, hogy megvan-e már a formája, hiszen tavaly csúnya sérüléssel ért véget a szezonja. 

Egy ilyen kockaköves klasszikus mindig sokesélyes, így lehetséges az, hogy a favoritnak számító Van Avermaet győzelme 4.80-szoros pénzt fizet. 

Ennyiért azért jó befektetés a belga, hiszen róla tudjuk, hogy erre a versenyre élesítette a formáját, motivált, jól ismeri az útvonalat és végre erős embereket kapott maga mellé. 

{"headTitle":"Kerékpár, Omloop Het Nieuwsblad 2020","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-29 11:35","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Greg van Avermaet","odds":"4.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}