Sportfogadás

Ha bejön a számításunk, ezekkel a tippekkel bankot robbanthatunk

  • Cesc18

Giovanni Viscontinak 16.00-os és Luis Leon Sancheznek 12.00-es oddson szavazunk bizalmat a Giro d'Italia 10. szakaszán.

Kedden a 10. szakasszal folytatódik a Giro d'Italia, méghozzá egy olyan útvonalon, ahol az idei kiírásban először oszthatnak lapot a szökevényeknek. Ez egyben azt is jelenti, hogy fogadás szempontjából egy jó spekulálással komoly oddsot lehet levadászni.

Amint az látható, az összetettben érdekelt kerekeseknek ez a terep nem alkalmas a támadásra, a sprintereknek viszont túl kemény. Egy laza szakasz mindig jól jön a mezőnynek, így ez abszolút a szökevények napja lehet. Vélhetően sokan a kis csapatokból és a szökevény specialisták is ezt az etapot nézték ki maguknak, így akár 20 feletti fő is alkothatja majd az elmenést.

Oddsok alapján egyébként Elia Vivianit és Sam Bennettet favorizálják a bukik, tehát két sprintert, ám a 7.25-ös és 9.00-es oddsuk beszédes. Pokolian kemény hegy ugyan a táv második felén nincs, azonban a folyamatosan emelkedő út abszolút nem a gyorslábúaknak kedvez. Vivianiék után rögtön olyan neveket találunk, akik érdekeltek lehetnek a szökésben. 

Ilyen például Giovanni Visconti, akinek az ötödik szakaszról van már egy második helye. A rutinos olasz nagyon jó formának örvend és ez az útvonal rettentően passzol hozzá. Próbálkozott már az idei Giro-n szökéssel, szóval egyáltalán nem lenne meglepő, ha ismét az elmenésben találnánk a nevét. 

Sanchez a Tour de France után a Giro-n is szakaszt nyerhet. - Fotó: Twitter

Szintén pokolian jó formának örvend Luis Leon Sanchez is, aki eddig a hegyekben a belét kidolgozta Miguel Angel Lopezért, most viszont szabad kezet kaphat a csapattól. Viscontihoz hasonlóan ez az útvonal neki is nagyon fekszik, hiszen kifejezetten jó sprinter készségekkel rendelkezik, így a szökevények között a leggyorsabb lehet. Négy szakaszgyőzelme van a Tour de France-ról, és rendre szökésből tudott hazaérni. 

Ahogyan említettük, akár 20-nál is többen próbálkozhatnak majd és ha bejön a számításunk, akkor Visconti és Sanchez is köztük lesz. Ez egy remek lehetőség a két rutinos kerekesnek, így érdemes mindkettőt megfogadni, hiszen az olaszra 16.00-os, míg a spanyolra 12-es oddsot adnak az állami bukinál.

Giro d'Italia, 10. szakasz
hatharom.com
Giovanni Visconti vagy Luis Leon Sanchez nyeri a szakaszt
@16 @12
Fogadási határidő: kedd, 10:55