Championship

Rég kombiztunk a Champóban, íme egy bátor szelvény

  • varin

Két meccs, két hendikep, 2,5-szeres pénz - este az angol focié lesz a főszerep.

Nagyon sokan szeretitek a kombis szelvényeket, így néha bátorkodunk egy-egy ilyet megosztani veletek. Természetesen ezeket csak alacsony téttel javasoljuk, ha pedig hozzátesszük, hogy az egyik legnehezebben fogadható ligából, a Championshipből raktunk össze ma egy szelvényt, különösen fontos az óvatosság. De azért lehet itt is bőven értékeket találni!
 

Luton-Derby County
 

Nagy sokára a Kosok is megérkeztek a szezonba, a botrányos évkezdést követően Wayne Rooney megszerzése minőségi erősítést és egyértelmű előrelépést jelentett a Countynál. Zsinórban hét veretlen meccs, és igaz, hogy ezek könnyű 90 percek voltak, de a Luton Town sem tartozik a nyerhetetlen meccsek közé.

 

Így kapott ki a Nottingham pályáján a Luton... csoda, hogy Simon Sluga kapus száműzve lett a kispadra?

Az újonc hiába kezdte korrektül a szezont, durván szétestek a téli időszakra. Utolsó kilenc meccsükből 0-1-8 a mérleg, a gólkülönbség pedig 7-24. Októberben a Derby otthon tartotta a három pontot, és hiába pocsék idegenben a Phillip Cocu csapata, a leggyengébb csapat pályáján több pontot is szerezhetnek.

Fotó: Inews
 

Leeds United-Millwall
 

A tavalyi év alakulásából és Marcelo Bielsa személyéből jól tudjuk, nincs az a helyzet, amelyből a Leeds United ne lenne képes elbukni a feljutást. A sárga-kékek most el is indultak ezen az úton, sorra bukják a pontokat, szorossá téve ezzel a bajnokság alakulását. Most az a Millwall látogat az Elland Roadra, amelyik kifejezetten nehezen verhető csapat.

2011 óta egyébként 11-szer találkozott ez a két gárda és minden alkalommal hozták a vendégek a pluszos hendit, októberben pedig verték hazai pályán Roofe-ékat. A Millwall 28 meccsen mindössze hat vereséget szenvedett el, amely a második legkevesebb a WBA mögött. A formájuk kifejezetten erős, ha pedig ki is kapnak, azt szinte mindig egy góllal teszik.

Ez a 90 perc igen nehézkesnek ígérkezik, nálunk sokkal előbb x2 a meccs, mintsem hendis hazai. A Millwall védelme nagyon erős, a United pedig kezd darabokra zuhanni. Tartsuk magunkat nagyon távol a hazai sikertől...

{"headTitle":"Championship-kombi","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-01-28 20:45","footerTitle":"Eredő odds: 2.48","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Luton Town-Derby County - Derby +0","odds":"1.66","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Leeds United-Millwall - Millwall +1.5","odds":"1.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
2020-01-28;48