Championship

Erre az opcióra biztosan sosem fogadtál még - tipp a Champo nyitányára

  • varin

A kieső Watford az évről évre gyengülő Boro ellen kezdi meg hazai pályán a Championshipet.

Hat év után esett ki a Premier League-ből a Watford gárdája, amely rögtön postafordultával igyekezne vissza a mézesbödönbe. A Darazsak csapatérték szempontjából simán uralják a Championshipet és bizony keretük bőségesen alkalmas arra, hogy csak egy szezont töltsenek a világ legerősebb másodosztályában. A visszatérés 46 állomásból álló útját a Middlesbrough ellen hazai pályán kezdi meg a Watford.

{"headTitle":"Watford-Middlesbrough","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-11 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Watford","odds":"1.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.35","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Middlesbrough","odds":"3.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}

Noha szokás, hogy a Championshipbe kieső együtteseket szétszedik a PL alsóházi gárdái, egyelőre ez igazán még nem történt meg a Darazsakkal. A fontosabb láncszemek közül eddig Cholevas (15/0) és Doucouré (39/4) távozott csak, jóllehet, például Deeney (27/10) és Sarr (30/6) is tárgyalásban van más klubokkal. Ez egy kicsit megnehezíti a dolgunkat, ugyanis várhatóan a távozni szándékozó játékosok nem is lépnek pénteken pályára, így például Danny Welbeck szereplése is kérdéses...

2006 után először rendezhetnek ismét M1 Derbyt, amely a Luton Town és a Watford kőkemény összecsapása lesz. 

Ami a vendégeket illeti, a Middlesbrough-nál a kiesést követően évekig téma volt a visszajutás, ám az elmaradó erősítésekből mostanra világossá vált, a top10 is álom csupán a Riverside-on. Az idei nyár is inkább a távozóktól volt hangos, elhagyta a csapatot Friend (15/0), Clayton (30/0), Shotton (21/0), Ayala (25/2), Gestede (22/2), Roberts (11/1) és több kiegészítő ember is, míg az érkezők között szinte senkit nem találunk.

Nem egyszerű fogadási szempontból ez a 90 perc, mindkét csapatnál új tréner kezdte meg a munkát a nyáron, az pedig biztos, hogy Vladimir Ivicnek és Neil Warnocknak is lesznek nehéz hetei.

Ha a Middlesbrough-ról beszélünk, akkor nem elsősorban a gólgazdag meccsek és a látványos futball ugrik be, noha az előző szezonban idegenben azért nem futballoztak rosszul. A Watford lényegesen esélyesebb ezen a mérkőzésen és attól függően, hogy kik lépnek pályára, kijöhet számára a lépés, arra viszont kevés esélyt látunk, hogy a Boro győzelemmel tud kezdeni.

Egy igen speciális tippet javaslunk ide, amely nagyon kevés irodánál elérhető. A DNB-t valószínűleg már minden fogadó ismeri, ebben az esetben a döntetlen esetén visszajár a tétünk, amelyet most a cbetnek köszönhetően kicsi áttranszformálunk és "HNB"-re fogadunk, vagyis a tippünk akkor nyertes, ha a mérkőzés döntetlen lesz, akkor vesztes, ha nyer a Boro és visszakapjuk tétünket, ha nyer a Watford.

{"headTitle":"Watford-Middlesbrough","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-11 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Döntetlen - Home No Bet (Hazai esetén a tét visszajár)","odds":"1.7","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}
[3414544] 2020-09-11 20:45:00 Watford - Middlesbroughx;