Championship

Elég biztonságosnak tűnik ez a tipp a nap angol rangadóján

  • varin

Kiesési(?) rangadóval indul a 2. kör, biztonsági tippet adunk a QPR meccsére.

Alsóházi(nak tűnő) rangadóval indul a Championship második fordulója, az újonc Coventry a szebb napokat megélt QPR-t fogadja hazai pályán. A favoritok a vendégek, és nem is minden alap nélkül.

{"headTitle":"Coventry-QPR","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-18 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Coventry","odds":"2.39","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Döntelten","odds":"3.22","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"QPR","odds":"3.02","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}

A Championship újoncainak ritkán van könnyű dolguk a ligában és nem lesz ezzel másként a Coventry sem. A City csapatértéke ugyan a legmagasabb a feljutó gárdák közül, ráadásul tele vannak idegenlégiósokkal, ám az első fordulóbeli vereség a Bristol ellen és a kupakiesés a Gillinghammel szemben azért jelezte, nehéz év vár Mark Robins mester fiaira.

Ami a QPR-t illeti, bőségesen érkeztek és távoztak is játékosok a nyáron, hogy mást ne mondjunk, közel 18 millió euróért eladták Eberechi Ezét a Crystal Palace-nak. A Rangers egyébiránt jól kezdte a bajnokságot, a nála azért erősebbnek tartott Nottingham Forestet otthon gyűrte le 2-0-ra, igaz, közben a Plymouth kiütötte a kék-fehér csíkos mezeseket a Ligakupából.

Egyértelműen Warburton mester van szerencsésebb helyzetben, se sérültje, se eltiltottja, míg a túloldalon azért akadnak maródiak, méghozzá fontosabb játékosok. Egyelőre korai lenne nagyon beárazni a Coventryt, várjunk még néhány hetet, mire stabil kiesőnek tituláljuk őket, de egy jó értékmérő lesz a QPR ellen rangadó, hiszen valószínűleg a Rangers is alsóházi csapat lesz az idén.

A vendégek védelme tavaly sem volt igazán acélos, a Citynek viszont az első hazai meccsén illene pontot szereznie. Éppen ezért mi egy biztosított overt javaslunk erre a nehezen tippelhető 90 percre.

{"headTitle":"Coventry-QPR","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-18 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2 gól felett","odds":"1.54","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}
[3412980] 2020-09-18 20:45:00 Coventry City - Queens Park Rangersx;