Serie A

Két izmos tippünk is van a Parma-Leccére

  • varin

A vendégek formája és a hazaiak csatárínsége gólszegény meccset hozhat.

Nem éppen a liga történetének legizgalmasabb mérkőzésével zárul a Serie A 19. fordulója, de azért a Parma-Lecce mérkőzésen így is találhatunk remek tippet. A kiesés elől menekülő újonc és a top10-re hajtó parmaiak 90 percén a hazai gárdát érdemes favorizálni, de nem a megszokott módon.

{"headTitle":"Parma-Lecce","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-01-13 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Parma","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4.04","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Lecce","odds":"4.06","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

Egy bergamói ötösből érkezik ugyan a hazai gárda, ám véleményünk szerint ez nem is akkora baj, hiszen így csak magasabbra került a hazaiak szorzója, márpedig Kuckáéknak a Lecce legyőzése elméletileg nem okozhat gondot. D'Aversa fiai messze az elvárások felett teljesítenek, a fordulót megelőzően a 7. pozícióban álltak, tisztes távolságból nézve a kiesőhelyeken zajló csatározásokat. Jó teljesítményüket elsősorban hazai szereplésüknek köszönhetik, 9 meccsből 4-et is megnyertek úgy, hogy csupán 10 gólt kaptak hazai környezetben, ami a negyedik legjobb mutató az összes csapatot figyelembe véve.

Noha hiányzóik bőségesen vannak, jóval inkább a támadók sora foghíjas, így a tippünk szempontjából kulcsfontosságú védelem hadra fogható.

A túloldalon hurráhangulatra viszont nincs igazán ok, a Leccénél egy csapat sem nyert kevesebbszer idén, igaz, a 9 vereségük sem fest rosszul. A védelmük viszont rettenetesen teljesít, amelyet az utolsó öt meccsükön beszedett 14 gól is alátámaszt. A csapat helyzete messze nem kilátástalan, de Falcóék legnagyobb gondja az, hogy éppen a kötelezőket nem sikerült abszolválni, hiszen a Genoa, Brescia, Bologna, Udinese négyes ellen úgy szereztek egy pontot, hogy háromszor is hazai pályán játszottak.

Liveraniéknak nagyon kellene a pont, de sem a formájuk nem jogosít fel bennünket, hogy higgyünk bennük, sem pedig az ellenfél. Viszont egy szoros 0-0-ra bőven jók lehetnek, a gyenge védelem ellenére is, mivel a Parma támadósora több hiányzóval is küzd, és Gervinhóék egyébként sem tartoznak a legacélosabb gépezetek közé.

Az under 1 eléggé biztonsági tippnek tűnik a Lecce góljaira, mivel mi nem várunk találatot a vendégektől, de még egy véletlen gól is visszafizetné a pénzünket.

{"headTitle":"Parma-Lecce","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-01-13 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Lecce 1 gól alatt","odds":"2.02","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"3 gól alatt","odds":"1.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3135616] 2020-01-13 20:45:00 Parma Calcio 1913 - Leccex;