Olasz Kupa

Túlságosan egyértelmű ez az olasz tipp - beszállsz?

  • varin

Papírforma szerint a Lazio gond nélkül veri majd a Parmát. A kérdés tényleg csak a különbség?

Lazio-Parma mérkőzéssel zárul az Olasz Kupa nyolcaddöntős köre, az csupán a kérdés, hogy a Milan, Inter, Napoli, Juventus, SPAL, Atalanta, Spezia heteshez melyik fél csatlakozik. A győztes majd az Atalantával találkozik a negyeddöntőkben, és bár két ízben is borult a papírforma ebben a fordulóban, nincs nagyon esély rá, hogy a sárga-kék-fehérek csatlakoznak a bravúros győzelmet arató SPAL-Spezia duóhoz.

{"headTitle":"Lazio-Parma","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-21 21:15","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Lazio","odds":"1.49","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4.63","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Parma","odds":"6.13","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}

A Parmánál ugyanis szó sincs idén középmezőnyről vagy biztonságos helyzetről, hiszen Gervinhóék a bajnokság feléhez közeledve kiesőhelyen állnak. A borzalmas szériának edzőváltás lett az eredménye, és a széket az a Roberto D'Aversa foglalta el, aki augusztusban azért távozott a klubtól, mert nem érezte már játékosain az egységet és a kitartást.

Egyelőre a sikeredző sem tudott fordítani a szerencsén, mert bár zsinórban öt vesztes találkozó után a Parma pontot szerzett a Sassuolo vendégeként, az ilyen remiknél többre lenne szüksége a csapatnak.

D'Aversa mester lefutotta az ilyenkor szokásos unalmas tiszteletkört, elmondva, hogy szeretne mindenhol sikereket elérni a csapat, ahol csak elindul, ám többször is kiemelte, hogy szeretne lehetőséget adni azoknak is, akik kevesebbet játszottak az utóbbi hetekben, ám megvan bennük a potenciál.

cbet

Ami a Laziót illeti, a pozitív hangulat garantált, a városi rivális Farkasok lelépését követően egyre feljebb kúszik a csapat a tabellán, és a jó formát folytatni a Parma tökéletes ellenfél.

A Sasok igazi kupaspecialista csapatnak számítanak, így biztosan nem lazsálják le a 90 percet. Luiz Felipe és Luis Alberto nem kapnak szerepet, Inzaghi pedig elmondta, hogy rotálni fog, ám még így is sokkal vaskosabb kerettel dolgozhat, mint D'Aversa.

Nehéz érvet találni a parmai siker mellett, amelyen a közös statisztikák sem segítenek. A Parma 2012 óta nem verte meg a Laziot, pontot pedig legutóbb 2013-ban szerzett a fővárosi alakulat ellen, azóta kilenc vereség és 5-22-es gólkülönbség.

Igazság szerint felesleges túlagyalni ezt a 90 percet, a Laziónak nyernie kell, méghozzá nem is túl nehézkesen. Egy bátor tippel 3-szoros pénzt keresnénk, amelybe három pontos végeredmény fér bele, de óvatosabb duhajok maradjanak csak a Lazio-sikernél, az sem fizet rosszul.

{"headTitle":"Lazio-Parma","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-21 21:15","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Végeredmény (Multiscores): 1-0/ 2-0/ 3-0","odds":"2.92","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}
[3475234] 2021-01-21 21:15:00 Lazio - Parmax;