Serie A

Újabb hatalmas lépést tehet a Scudetto felé az Inter

  • varin

Három hónapja nyeretlen a Parma, papíron pedig egy ilyen csapat ellen nem botolhat az Inter.

Rangadónak nem igazán nevezhető Parma-Inter találkozóval zárul a Serie A hétközi fordulója, és bizony a kérdés csak az, hogy mennyit tesz közé Antonio Conte csapata. A Nerazzurri megállíthatatlanul robog a bajnoki cím felé, azt pedig nehéz elképzelni, hogy a szinte biztos kieső Parma ebben megállítaná Lukakuékat.

{"headTitle":"Parma-Inter","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-03-03 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Parma","odds":"11.46","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"5.88","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Inter","odds":"1.28","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

Sem a Bajnokok Ligája, sem pedig az Olasz Kupa nem "zavarja" immáron az Intert, így egyetlen célja lehet a csapatnak: megtörni a Juve évtizedes egyeduralmát. Erre pedig tényleg minden sansz megvan, hiszen az Inter vezeti a bajnokságot, sorra nyeri a rangadókat és a kihívók terén sem áll fényesen a Serie A.

Az Inter a legutóbbi öt bajnokiját megnyerte, mindezt 15-1-es gólkülönbséggel, minden esetben legalább két góllal.

Márpedig a Parma most nem az a csapat, amely tavaly megtréfálta az Intert, de még csak az sem, amely októberben 2-2-t játszott a San Siróban. Roberto D'Aversa január elején ült le a sárga-kékek kispadjára, miután augusztusban egyszer már menesztették, és bizony a villámmegoldás semmilyen eredménnyel nem járt. Kilenc meccsen 0-3-6 a Parma mérlege, meccset pedig idestova három hónapja, 17 mérkőzéssel ezelőtt tudott nyerni a csapat.

Conténak hiányzókkal sem kell megküzdenie, a hazaiaknál viszont Gervinho sérült, de legalább Bani és Brugman letöltötte eltiltását, így visszatérhet.

Hazai pályán a Parmánál csak a Torino szerzett kevesebb pontot, ráadásul az öt lőtt gól is szánalmasan fest. Nem gondolnánk, hogy óriási kiütés lesz a vége, a hazaiak nagyon gyenge formája ellenére is megizzadhat az Inter. Vendégként a milánóiak az utolsó nyolc meccsükből csak egyszer értek el három gólt, a Parmától viszont nem várunk gólt. A 3 gól alatti opció bukásához elvileg az kellhet, hogy az Inter egymaga négy találatot vigyen be.

{"headTitle":"Parma-Inter","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-03-04 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"3 gól alatt","odds":"1.99","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3429059] 2021-03-04 20:45:00 Parma - Interx;