Premier League

Ancelotti taktikája jól fizethet Newcastle-ben

  • varin

Ennyire csak nem favorit a liverpooli gárda Newcastle-ben, nem?

Második köréhez érkezett a Premier League 2019/20-as idénye, a 20. játéknap egyik legérdekesebb meccsét pedig a Newcastle United és az Everton játssza egymással. Ha csak az oddsokra nézünk, akár csodálkozhatunk is.

{"headTitle":"Newcastle","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-12-28 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Newcastle","odds":"3.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Everton","odds":"2.1","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

A Szarkák ugyanis a 10., az Everton pedig a 13. pozícióban áll, vagyis a top10-es fogadja hazai pályán a hátrébb lévő riválisát. Azonban a helyzet messze nem ennyire egyszerű. A liverpooliak ugyanis Marco Silva kicsapását követően nagyon összekapták magukat, négy meccsen nyolc pontot szereztek úgy, hogy ellenfél volt a Chelsea, a Manchester United és az Arsenal is. 

Igaz, ami igaz, ebből jelenleg csak egy gárda képvisel értelmes játékerőt, mindemellett a Ligakupában kiestek még Duncan Ferguson irányításával a Kékek. Viszont a Burnley ellen a kispadon már egy igazi nagyágyú, Carlo Ancelotti ült.

A Newcastle-nél sem sikerült rosszul az utóbbi néhány hónap, és bár az Old Traffordon összeszedett négyes rosszul fest, azért Steve Bruce tanítványai számára egyáltalán nem rossz az a 10. pozíció.

Ha kizárólag a tabellákra nézünk, ez nagyon egyértelmű meccs. A Newcastle otthon 4-4-1, az Everton idegenben 1-2-6. De főleg a vendégeknél minden megváltozott az elmúlt hetekbe, már Fergusonnal is szárnyalt a Toffees, hát még a világ egyik legjobb edzője mekkora erőt adhat nekik.

A Toon Army támadójátéka nem túl acélos, míg vélhetően a liverpooliak idegenben különösen "ancelottisan" fognak játszani. Mindezek fényében nem csoda, hogy 2.25 az egál line a gólokra, és mi még így is underezünk.

{"headTitle":"Newcastle","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-12-28 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2.25 gól alatt","odds":"1.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3055933] 2019-12-28 16:00:00 Newcastle United - Evertonx;