NB II

Visszalátogatunk a tavalyi aranybányába

  • varin
Címkék:

Vagyis overeztetjük a másodosztály egyik "legizgalmasabb" csapatát.

A tavalyi szezon egyik legjobb receptje így szólt az NB II-ben: overeztesd a Budaörs csapatát kérdés nélkül. Idénre ez a taktika kicsit megváltozott, de vannak még olyan meccsek, ahol nagyon is érdemes visszanyúlni a régi, jól bevált stratégiához.

Még több NB II-es tippet szeretnél?
Akkor vásárolj előfizetést a Logibeten és csatlakozz a Discord szerveréhez, ahol várhatóan Griezmann és varin is bőségesen ellát majd meccs közbeni tippekkel! Az NB II hosszú hetek óta komoly profitot hoz az előfizetőknek, neked sem érdemes lemaradnod!

Csatlakozz most!

Habár Bognár György támadó futballt preferáló filizófiája aligha változott, a nyáron alaposan szétszedték az elmúlt szezonok meglepetéscsapatát, így egy új keretet kellett építenie a trénernek Tatabányán, ahol albérletben játszik az együttes. A kezdet nem is volt éppen biztató, 13 meccs után 12 ponttal álltak Kulcsárék és már kezdett kongani a vészharang. Az utolsó két fordulóban viszont 6 pont és nyolc rúgott gól volt az eredmény, ami talán elmozdítja a csapatot a veszélyzónából. Vasárnap pedig jöhet az újabb siker.

A Kazincbarcika ugyanis nem nevezhető a liga legerősebb csapatának, habár még így is a Budaörs előtt állnak a tabellán. A hangulat viszont Gálhidi György csapatánál sem lehet rossz, hiszen legutóbb éppen a liga egyik élcsapatát, a Csákvárt verték hazai pályán.

Az elmúlt hetek overes formáit egymás ellen is átmenthetik a csapatok és egy igazi adok-kapok várható, ahogyan az elmúlt években. Az utóbbi két szezonban ugyanis mindkét csapat tudott nyerni otthon és idegenben is, a közös viszont, hogy minden alkalommal megugrották a három gólt és a négy meccsen összesen húsz alkalommal zördültek a hálók. Minden adott tehát ahhoz, hogy duplázós oddson most is meglegyen az over.

{"headTitle":"Budaörs-Kazincbarcika","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-24 13:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2,5 gól felett","odds":"2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}