Extra

Ez bizony egy hibás odds az NB I rangadójára - irány bombázni!

  • varin

Keleti rangadó lesz az OTP Bank Ligában, de ez már nem az a helyzet, ami volt néhány éve...

Több igencsak érdekes rangadót is rendeznek hétvégén az NB I-ben, elég ha csak a Vidi-Fradi aranycsatára, az alighanem igen paprikás lelátói hangulatban megrendezendő Újpest-Zetére vagy a keleti csörtére, a Mezőkövesd-Debrecenre gondolunk. Én ez utóbbi 90 percben látok hatalmas értéket, mert egyszerűen hibásak a nyitó szorzók.

Fotó: NSO

Hogy mennyire nem reálisak, azt jelzi a honi bukméker szorzója is, hiszen itthon a Mezőkövesd sikerére 2.20-as oddson tehetünk pénzt, míg ez néhány nagyobb külföldi irodánál 2.50-2.70.

Ez azt jelenti, hogy az irodák a hatodik Debrecent favoritnak tartják a második helyen álló Mezőkövesd ellen idegenben.

Ezt maximum azzal lehet indokolni, hogy a Mezőkövesd idén inkább idegenben szerzi a pontjait, hazai környezetben öt meccsből csak kettőt nyert meg, illetve kettőt el is vesztett.

Mindazonáltal a DVSC hetek óta borzalmasan játszik, zsinórban begyűjtöttek négy vereséget, a Diósgyőr ellen a miskolciak a mérkőzés több, mint felében lefocizták Herczeg András fiait, ráadásul Varga Kevin, a Loki talán legjobb játékosa eltiltás miatt nem játszhat.

Kár túlagyalni ezt a meccset, még a múltbeli eredmények sem jelentenek sokat, hiszen ez a Mezőkövesd messze az elmúlt évek legjobbja, a Loki viszont nagyon gyenge formában van.

Az, hogy még a +0-s hazai győzelemre is 2-szeres oddson fogadhatunk, a szezon egyik legnagyobb értéke eddig.

{"headTitle":"Mezőkövesd-Debrecen","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-26 14:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mezőkövesd +0","odds":"2.01","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3080105] 2019-10-26 14:30:00 Mezőkövesd Zsóry - DVSCx;