Championship

Könnyed overrel nyernénk az angol másodosztályban

  • varin

Gólokat hozhat a Middlesbrough és a Brentford szombat délutáni találkozója.

Fotó: tbrfootball

Az egyik legérdekesebb mérkőzésre a Championship 2. fordulójában kétségtelenül a Riverside-on kerül sor, ahová a Brentford látogat. Mindkét csapat csalódott lehet az első játéknapon elért eredménye miatt, ám a javítás csak az egyiküknek jöhet össze.

A Boro igen könnyedén győzelemmel kezdhette volna a szezont, hiszen az újonc Luton vendégeként kétszer is megszerezték a vezetést, ráadásul a 82. percben 3-2-es vezetésnél Brit Assombalonga tizenegyest rúghatott a biztos győzelemért, ám a vége mégis 3-3 lett. Az ellenfél az a Brentford lesz, amely a Birmingham ellen otthon szenvedett vereséget a brutális fölény ellenére is. Számunkra egyértelmű, hogy melyik csapat az erősebb, mégis a Darazsak az underdogok.

{"headTitle":"Middlesbrough-Brentford","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-10 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Middlesbrough","odds":"2.3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Brentford","odds":"3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

A Boro esetében már megírtuk, igencsak kérdéses, mire is lesznek képesek a 2019/20-as szezonban a rutintalan Woodgate-tel és a távozó kulcsjátékosokkal. Nem rossz a keret, de nem mondanánk esélyesnek őket a feljutásra. Ezzel szemben a Brentford bőségesen okozhat meglepetést, annak ellenére is, hogy az első fordulóban hazai pályán maradtak alul, illetve mindemellett néhány nappal ezelőtt eladták legjobb támadójukat, Neal Maupay-t a Premier League-be.

A Birmingham elleni vereséget viszont kicsit más kontextusba helyezi, hogy a vendégek egyetlen kapura lövési kísérletükből szereztek gólt, míg a Brentford 76%-os labdabirtoklás mellett összesen 15-ször lőtt.

Offenzív felfogású csapatokra számítunk, mindkét fél a 4-3-3-as játékot preferálja, az egyik oldalon Fletcher és Assombalonga, a másikon pedig Ollie Watkins lehet a gólfelelős, ráadásul mint írtuk, illene javítaniuk.

Mindezek szellemében mi egy biztonságibb tippel próbálkozunk, 2-3 gól ugyanis minimum születik majd ezen a találkozón. Habár a BTS is jó opció, ugyanolyan oddsért inkább az over 2.25-re tippelünk, benne van ugyanis a pakliban, hogy például csak a Brentford szerez gólt, és akkor egy 0-2-nél a fele tétünk visszajár.

{"headTitle":"Middlesbrough-Brentford","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-10 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2.25 gól felett","odds":"1.67","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3065862] 2019-08-10 16:00:00 Middlesbrough - Brentfordx;