Premier League

Sima lesz a londoni derbi? - tipp az Arsenal-Brentfordra

  • Tomihmv

Az előjelek alapján az Ágyúsok akár ki is tömhetik városi riválisukat. Még az Oddsrakétát is elsütjük rá!

Londoni derbivel zárul a szombat a Premier League-ben, ugyanis az Arsenal a Brentford együttesét fogadja. A találkozónak az oddsmesterek szerint az Ágyúsok a toronymagas favoritjai, sikerüket ugyanis átlagosan 1.25-szörös szorzó alatt mérik.

Csapathírek

Habár két és fél hete, a Bajnokok Ligája keretén belül, a Porto otthonában 1-0-ra kikapott az Arsenal, vagyis a keddi visszavágót hátrányból várja, a PL-ben szárnyal. A hazaiak ugyanis zsinórban az utolsó hét (!) bajnokijukat behúzták, aminek köszönhetően ugyan csak a harmadik helyen tanyáznak, de a második Manchester Cityvel szemben egy, az éllovas Liverpoollal szemben pedig két pont a hátrányuk. Az előbb említett két együttes pedig vasárnap egymás ellen viaskodik, avagy, ha az a találkozó döntetlennel zárul, míg ezt az Arsenal behúzza, akkor a jobb gólarányának köszönhetően élre állna...


>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<


A győzelmek mellett a különbségeket is ki kell emelni, ugyanis ezen intervallumban csak a Nottingham együttesét nyomták el mindösszesen egy góllal, a Liverpoolt kettővel, a Newcastle-t hárommal, a Crystal Palace-t és a Burnleyt öttel, míg a West Hamet és hétfőn a Sheffield Unitedet pedig hattal győzték le...

Hiányzók terén is jól állnak Artetáék, sérülés miatt Timberre nem számíthat csak a spanyol menedzser, Raya pedig szerződése értelmében nem védhet a hétvégén. Martinelli, Zincsenko és Tomiyasu szereplése ugyanakkor kérdéses.

[4193802] 2024-03-09 18:30:00 Arsenal - Brentfordx

Ami a vendégeket illeti, a Brentford pocsék formában várja a hétvégét, ugyanis a Wolves elleni idegenbeli sikert, amit szinte napra pontosan egy hónapja ért el, nem tudott győzni. Azóta kikapott a Liverpool (1-4), Manchester City (0-1), West Ham (2-4) triótól, míg egy hete 2-2-re végzett a Chelsea ellen.

Szerencséje, hogy a hátsó régióban lévő együttesek sem nagyon iparkodtak mostanság, így a megszerzett 26 pontjával a 15. helyen tanyázott a hétvége előtt a londoni csapat, s hat pontot vert a már kieső, 18. pozícióban lévő Lutonra.

A gyengélkedésbe ugyanakkor közrejátszik az is, hogy a piros-fehéreknél rengeteg a sérült. Szombaton is Dasilva, Henry, Mee, Hickey, Schade, Pinnock és Mbeumo is kimarad harcképtelensége miatt.

Mire érdemes fogadni?

A felek november végén találkoztak legutóbb egymással, akkor az Arsenal 1-0-ra nyert fordított pályaválasztás mellett. Az előjelek alapján ezúttal is az Ágyúsok sikerével érhet véget ez a londoni városi derbi, ugyanakkor a különbség ezúttal egy gólnál markánsabb lehet. Még akkor is, ha kedden a Porto ellen jön számukra a BL-visszavágó, amelyet ahogy fentebb is említettünk, hátrányból várják, s könnyen lehet, hogy egy-két poszton változtat Arteta.

Avagy nem volnánk meglepve, ha a hazaiak egy újabb magabiztos sikert érnének el, vagyis legalább háromszor betalálnának. Amelyre a Tippmixpro Oddsrakéta opciójának köszönhetően 1.88-szoros odds helyett 2.50-szeresen fogadhatunk!

Ha pedig ezen tippünk ülne, akkor az gyakorlatilag egyben azt is jelentené, hogy a bukmékerek által meghúzott, 1,75-ös ázsiai hendikep határt is megcsinálnák az Ágyúsok, így ezt a két tippet játsszuk meg a fővárosi derbin.

{"headTitle":"Arsenal - Brentford","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-09 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Arsenal góljainak száma 2,5 felett (Oddsrakétával)","odds":"2.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Arsenal -1,75 (ázsiai hendikep)","odds":"1.82","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4193802] 2024-03-09 18:30:00 Arsenal - Brentfordx;